MENU

Winnen.. super leuke goodies!!

 

Soms hoeft er niet altijd een reden te zijn om iets leuks uit te delen. Geen speciale feestdag ofzo, om te laten weten dat ik het enorm waardeer dat iedereen mij volgt en steunt. Want ik mag er best wel even bij stil staan. Toen ik in Juni 2011 de Fotovakschool heb afgerond, was het ineens heel officieel. Geen school meer, geen bijbaantje.. Gewoon fulltime fotograaf! En op je 21e (inmiddels, toen nog 20..) is dat best spannend. Zal het ook gaan lopen in het volgende seizoen?

En óf het is gaan lopen. Ik ben ontzettend dankbaar, nu al, aan alle bruidsparen die mij al hebben gekozen om er bij te zijn op hun grote dag. Inmiddels staan er al 17 bruiloften vast voor 2012, en er lopen nog een aantal aanvragen. Dat had ik natuurlijk niet durven dromen! Het wordt een ontzettend druk seizoen met lange dagen ongetwijfeld heel veel nachtelijk overuren. Maar dat maakt niet uit. Er is geen enkele baan in de wereld die ik liever zou doen dan bruidsfotograaf zijn. Ik kom altijd op geweldige feesten, ontmoet iedere keer weer de leukste mensen en families en zit altijd met een grote glimlach achter mijn computer de bruiloften na te bewerken. Wauw. 2012 gaat een topjaar worden. Daar mag je best even stil bij staan toch?! 🙂

Dus daarom, en zomaar, en omdat het bijna lente wordt, én omdat ik een geweldig winkeltje met super leuke goodies uit o.a. India heb ontdekt, ga ik iets weggeven. Ik heb een pakketje samengesteld van wat leuke spulletjes die iedereen wel wil hebben. Ter waarde van € 20,00! En daar hoef je bijna niets voor te doen.

Stap 1. Als je dit nog niet gedaan hebt, Like Susan Noëlle Fotografie op Facebook

Stap 2. Op dat profiel vindt je de actie foto waarop alle goodies te zien zijn. Klik onder die foto op ‘delen’ en deel hem op je eigen pagina.
Om een winnaar uit te kiezen kan ik dan precies zien wie de foto allemaal hebben gedeeld.

Op 20 maart, dat is de eerste dag van de lente (YAY!) maak ik de winnaar bekend!


Wat er allemaal in het pakketje zit?

Prachtig luxe lint van ‘East of India’ met de tekst ‘With Love’.


Een geurzakje dat niet alleen super leuk is om naar te kijken, maar ook je hele woonkamer/keuken/gang/kledingkast naar heerlijke rozen laat ruiken.Twee handgemaakte zeepjes in de vorm van hartjes.

Twee über stoere lantaarntjes om waxinelichtjes in te zetten. Voor de nu nog donkere avonden.

En om het af te maken, een label van ‘East of India’ met de tekst ‘With Love’.

Dus op naar Facebook!!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures