MENU
About Susan NoëlleOmdat het soms heel moeilijk is om jezelf te omschrijven, vroeg ik eens aan mensen in mijn omgeving hoe zij mij zien. Het resultaat vond ik erg verrassend.

Ik werd door veel mensen omschreven als een ambitieuze vrouw die met veel gedrevenheid en passie haar werk doet. Een ervaren vakvrouw. Maar vooral zachtaardig en uniek hoorde ik vaak terugkomen. Prachtige complimenten!
Hoe het begon...
Wie ben ik?

Mijn liefde voor fotografie begon al toen ik nog een paardenmeisje was. Ik bracht uren langs de kant van de wedstrijdring door met mijn digitale camera. De keuze om na de Havo naar de Fotovakschool te gaan was dus ook geen moeilijke keuze. Ik wilde sportfotograaf worden! In 2008 legde ik mijn eerste bruiloft vast en toen was ik verkocht. De afwisseling, het persoonlijke contact met de mensen... In 2012 studeerde ik af en werd ik fulltime bruidsfotograaf.
En in 2019 betekent dat dat ik al zo'n 250 bruiloften aan ervaring heb. En nog steeds kan ik heel mijn hart er in kwijt!

The Bucket List

- The Bucket List -
LET'S MEET

Alweer ruim 5 jaar ga ik door het leven als Susan Noëlle Benjamins. Ik ben geboren en opgegroeid in Dalfsen (Vlakbij Zwolle) en had toen Van der Veen als achternaam. Maar ik ben blij dat ik nu een Benjamins mag zijn, want in 2014 trouwde ik met mijn grote liefde! Vanaf mijn 18e zijn we al samen en inmiddels zijn we twee prachtige dochters rijker. Chloé van 4 jaar en Emma Philou van 2 jaar.

 

Ik leef voor mijn gezin, ons hondje Cooper, chocolade, Italiaans eten en shoppen. Verder heb ik nog een webshop in kinderkleding, speelgoed en lifestyle producten samen met mijn schoonzus Jessica, en daar besteed ik dus ook heel veel tijd en liefde aan. 'Bij & Mus' is 'een kindje' waar we heel trots op zijn en waar we enorm van genieten.

Nieuwsgierig? Check www.bijenmus.nl

 

Zoals jullie kunnen lezen doe ik vooral wat ik gewoon super leuk vind om te doen. En wat ben ik dankbaar dat ik zo ontzettend kan genieten van mijn werk!

Vinden jullie het leuk om af te spreken? Neem contact op en dan ontmoet ik jullie heel graag.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Favorite Things
#1Foto's maken
tijdens
golden hour
#2Shoppen +
uit eten gaan
(Italiaans!)
#3Disneyland of
de Efteling
Waar mag je mij
voor wakker maken?
Susan Noëlle

follow my adventures