MENU
About Susan NoëlleOmdat het soms heel moeilijk is om jezelf te omschrijven, vroeg ik eens aan mensen in mijn omgeving hoe zij mij zien. Het resultaat vond ik erg verrassend.

Ik werd door veel mensen omschreven als een ambitieuze vrouw die met veel gedrevenheid en passie haar werk doet. Een ervaren vakvrouw. Maar vooral zachtaardig en uniek hoorde ik vaak terugkomen. Prachtige complimenten!
Hoe het begon...
Wie ben ik?

Mijn liefde voor fotografie begon al toen ik nog een paardenmeisje was. Ik bracht uren langs de kant van de wedstrijdring door met mijn digitale camera. De keuze om na de Havo naar de Fotovakschool te gaan was dus ook geen moeilijke keuze. Ik wilde sportfotograaf worden! In 2008 legde ik mijn eerste bruiloft vast en toen was ik verkocht. De afwisseling, het persoonlijke contact met de mensen... In 2012 studeerde ik af en werd ik fulltime bruidsfotograaf. Inmiddels heb ik al ruim 300 bruiloften vastgelegd dus een hele wereld aan ervaring.

 

In 2020 opende ik samen met mijn schoonzus een Kids Conceptstore in het hartje van Meppel, genaamd Bij en Mus. Dit zorgde ervoor dat het steeds moeilijker werd om dit te combineren met mijn werk als fulltime fotograaf, want deze hele nieuwe tak van sport vergde veel tijd, aandacht en energie. Daarom nam ik na 2021 een break van het fotograferen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en kriebelt het te veel om het te laten liggen. Dus ik ben terug van weggeweest, en voel me als herboren! De liefde voor het fotograferen is sterker teruggekomen dus ik kan niet wachten om heel veel prachtige momenten vast te mogen leggen... misschien ook wel voor jou? :-)

The Bucket List

- The Bucket List -
LET'S MEET

Susan Noëlle Benjamins. Geboren en opgegroeid in Dalfsen (Vlakbij Zwolle) en had toen Van der Veen als achternaam. Maar ik ben blij dat ik nu een Benjamins mag zijn, want in 2014 trouwde ik met mijn grote liefde! Vanaf mijn 18e zijn we al samen en inmiddels zijn we drie prachtige kids rijker. Chloé van 8 jaar, Emma Philou van 6 jaar en onze kleine prins Eza van 1,5 jaar oud.

 

Ik leef voor mijn gezin, ons hondje Cooper, chocolade, Italiaans eten, lekkere wijntjes en shoppen. Verder heb ik nog een winkel + webshop in kinderkleding en speelgoed, dat is natuurlijk ook een kindje waar we heel trots op zijn!

 

Zoals jullie kunnen lezen doe ik vooral wat ik gewoon super leuk vind om te doen. En wat ben ik dankbaar dat ik zo ontzettend kan genieten van mijn werk!

Vinden jullie het leuk om af te spreken? Neem contact op en dan ontmoet ik jullie heel graag.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Favorite Things
#1Disneyland of
de Efteling
#2Shoppen +
uit eten gaan
#3Risotto met een
wit wijntje erbij
Waar mag je mij
voor wakker maken?
Susan Noëlle

follow my adventures