MENU

Vow Renewal – Martin & Hanneke

Het is alweer een tijdje geleden. Bijna een jaar zelfs. Oeps! Maar deze geweldige dag mag zeker niet ontbreken op mijn blog. Want vorig jaar kreeg ik een mailtje van een collega fotograaf. Woei, dat is spannend! Hanneke en Martin zijn getrouwd op 8 juni 2004. Dus dat betekende dat ze in 2014 alweer 10 jaar getrouwd waren! En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een Vow Renewal? Nog niet zo bekend in Nederland, want het is iets Amerikaans, maar ik vind het zo’n leuk idee! Gewoon nóg eens tegen elkaar zeggen. Nog eens uitspreken waarom je voor elkaar gekozen hebt, en waarom jullie bij elkaar horen. Hoe mooi is dat! <3

Maar bij zo’n feestje hoort natuurlijk een fotograaf. En daarom kreeg ik dus een mailtje van Hanneke. Wat was ik vereerd! Ik vond het überhaupt al super gaaf dat Hanneke mij benaderde. Toen ik ook nog gekozen werd voor dé job stond ik natuurlijk helemaal te glimmen van trots! Maar het is ook extra spannend, want zo’n collega fotograaf moet natuurlijk ook wel kritisch zijn… Op de grote dag heb ik geprobeerd om de spanning los te laten en gewoon te fotograferen zoals ik dat altijd doe. Al snel voelde het alsof ik helemaal niet aan het werk was, maar als vriendin was uitgenodigd op het feestje van Hanneke en Martin. Wat is het genieten als je mag ‘werken’ in zo’n groep lieve mensen! We begonnen met de ‘ceremonie’ waarbij Hanneke’s vader wat mooie woorden sprak en waarbij Hanneke en Martin hun geloften aan elkaar uitspraken. Prachtig! Daarna was het natuurlijk tijd om te toosten. Het 10 jaar ‘oude’ fotoboek van de bruiloft van Martin en Hanneke lag er ook, wat natuurlijk niet alleen voor de gasten maar ook voor mij super leuk was om te zien. Daarna werden alle gasten (en ik ook, woei!) getrakteerd op een super heerlijke high tea. Wat een dag. Lieve mensen, heerlijk eten, een fantastische locatie..

Lieve Han en Martin, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen. Het was echt geweldig om er bij te mogen zijn!
Ps: Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel vaker zulke te gekke Vow Renewals mag fotograferen!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures