MENU

Valentijnsactie – Win een loveshoot!

 

Wohoow! Nog maar 2 weekjes en dan is het alweer zo ver… Valentijnsdag! En omdat ik zo veel van de liefde houd, en vooral het in beeld kunnen en mogen brengen van die liefde.. Ga ik een Loveshoot weggeven! Of jullie nu 3 maanden verkering hebben of al 30 jaar gelukkig getrouwd zijn, iedereen mag mee doen!

En wat moet je daar voor doen?

Stap 1. Als je dat nog niet gedaan hebt.. LIKE de bedrijfspagina van Susan Noëlle Fotografie (klik!) .

Stap 2. Stuur mij een mailtje voor wie de Loveshoot bedoeld is (je mag natuurlijk ook een ander verliefd koppel opgeven!), en vertel mij op welke locatie deze shoot plaats zou moeten vinden. De leukste, gekste, meest originele of bijzondere locatie wint de gratis Loveshoot ter waarde van € 150,00! Welke locatie is speciaal voor jullie en waarom? Of heeft de locatie iets te maken met jullie hobby(‘s)? Stuur eventueel een foto of een website mee om mij een duidelijk beeld te geven van deze locatie. Dus wees creatief! Mailen naar info@susannoelle.nl met als onderwerp ‘Valentijn 2012’.

*Er wordt één winnaar uitgekozen voor de loveshoot t.w.v. € 150,00. Dit gaat om de sessie van ongeveer een uur, en een DVD met daarop 20 nabewerkte bestanden naar keuze in hoge resolutie en de eerste 30 km vanaf postcode 8032 (Zwolle) gratis. Reiskosten zijn daarna € 0,25 cent per kilometer.
Eventuele kosten (zoals entree) voor een speciale locatie zijn voor de rekening van de winnaars. Natuurlijk mag het ook buiten NL zijn als jullie mijn reis-en verblijfkosten betalen, geen probleem! 😉
De winnaar wordt óp Valentijnsdag, dus 14 februari a.s. bekend gemaakt!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures