MENU

Twee eervolle vermeldingen – Masters of Dutch Wedding Photography!

Hoe gaaf! Vorige week konden jullie op mijn blog lezen over mijn award bij de Masters of Dutch Wedding Photography waar ik méga trots op ben! De award kreeg ik omdat minimaal 2 van de 3 internationaal gerenommeerde juryleden op mijn foto hadden gestemd. En oh wat voelde dat goed! Maar nu zijn de eervolle vermeldingen bekend gemaakt. En laat ik daar nou ook nog bij zitten! Met niet één maar zelfs twee foto’s. Deze week kan niet meer stuk!  ps: Mocht je het je afvragen na het zien van deze foto’s.. JA, ik maak ook kleurenfoto’s hoor, dit is puur toeval! 😉

 

De verhalen achter de foto’s.

De bovenste foto maakte ik afgelopen jaar bij Domaine Heerstaayen tijdens de te gekke bruiloft van Silvester & Annemarie (die staat nog niet op de blog, oeps!). Een heerlijke relaxte dag waar ook ik als fotograaf ultiem van kan genieten. Tijdens het diner dat altijd lekker lang duurt bij Heerstaayen, vind ik het altijd heerlijk om rustig rond de lange gedekte tafel te drentelen en op mijn knietjes op de grond te zitten en te wachten tot er zich leuke momentjes voordoen. Kleine momentjes, zoals je hierboven ook ziet. Ik heb de vader van de bruid in beeld, en de persoon naast hem besluit om nog even zijn strikje recht te doen voor de foto. Voila. Heerlijk momentje 🙂

 

De foto hieronder is al wat langer geleden gemaakt. Maar dat is het leuke van de Masters award, je mag ook oudere foto’s insturen. Daarom besloot ik om een foto in te sturen die al wat langer geleden gemaakt is, maar die mij altijd raakt als ik er naar kijk. Op de foto zie je Frank en zijn oma uit Frankrijk. Speciaal voor de bruiloft van kleinzoon Frank en zijn Laura waren ze naar Nederland gekomen. Hoe bijzonder is dat! De trots droop van haar gezicht, geweldig! Ik kan echt helemaal smelten van zulke bijzondere momentjes. Ik ben echt ongelooflijk blij dat ik bij deze dag aanwezig mocht zijn, met al deze lieve en warme mensen, en dat ik de kans kreeg om mooie momentjes zoals dit vast te leggen. Inmiddels zijn zowel Opa als Oma uit Frankrijk overleden, en op zulke momenten besef ik mij altijd extra dat zulke foto’s onbetaalbaar zijn om te hebben. Ik weet zeker dat het bruidspaar deze foto’s voor altijd zal koesteren.
Bekijk de hele reportage van Frank en Laura die trouwden in het toffe Koetshuis in Hulshorst hier!

 

En hier nog een keer de foto waarbij ik een Masters Award won deze ronde! 🙂

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures