MENU

Bruidsfotografie Enschede – Stralende Peter & Jill!

 

Afgelopen vrijdag trouwden Peter & Jill en ik mocht er bij zijn! Om half 10 was ik bij Peter en Jill thuis in Enschede om het aankleden van Peter vast te leggen. Net toen ik naar het huis van Jill’s ouders wilde gaan kwam de supermooie witte kever aanrijden, dus kon ik het vastmaken van de bloemen er ook nog bij schieten. Bij het prachtige huis van de ouders van Jill was het een drukte! De visagiste was net aan het afronden en toen kon ook Jill eindelijk haar onwijs gave jurk aantrekken. ‘s avonds wachtte er een verrassing voor Peter, want Jill kon de rok en de ceintuur afdoen en had daaronder een super hip kort jurkje! Respect voor Jill dat ze dat geheim heeft kunnen houden! 😉

Na het ophalen gingen we naar het Volkspark in Enschede waar we de fotoreportage maakten. Hoewel er wisselend weer voorspeld was hielden we het droog en de zon brak zelfs door. Heerlijk! Hun trouwlocatie was de Jaargetijden in Enschede en die zit dus ook echt ín het Volkspark, dus dat was ideaal. De rest van hun prachtige dag vond dus ook daar plaats. Wat een ongelooflijk stralend bruidspaar en lieve familie.. Ik heb genoten!
Omdat ze morgen voor 19 dagen op huwelijksreis gaan is hier alvast een mini-voorproefje. * Mini-voorproefje was dus de bedoeling. Maar ik kan niet kiezen tussen zoveel prachtige momenten, dus hier toch een fijne lange blog! 🙂
Peter en Jill, een hele fijne reis gewenst, geniet er samen van. Ik vond het super om er bij te zijn vrijdag, bedankt!!Aanrader! De ouders hadden gezorgd dat er een heerlijke lunch klaar stond van De Broodbode (klik!) .
Súper lekkere broodjes en het scheelt je een hoop ik-moet-heel-veel-broodjes-smeren-stress! 🙂


Bruidsmeisje Jip er bij!


Hé.. 3 ringen?! Nee! Peter had een bijzondere ring die eigenlijk bestond uit 2 delen die je in elkaar kunt schuiven. Tof!

Peter & Jill, nogmaals bedankt en veel plezier op jullie huwelijksreis!!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures