MENU

Open Top Trouwlocatie Route bij Golden Tulip de Wipselberg – ik ben er bij! Jullie ook?

 

Op zondag 3 februari houden ruim 200 trouwlocaties door heel Nederland een Open Huis. Dus als jullie trouwplannen hebben voor 2013 of 2014 dan is dit de uitgelezen kans om een kijkje te nemen bij de locatie die jullie op het oog hebben! Bij deze nodig ik jullie dan ook van harte uit om te komen kijken bij Golden Tulip de Wipselberg in Beekbergen, waar ik ook de hele middag te vinden ben.

De Wipselberg is een prachtig Landgoed, gelegen in de Veluwse bossen. Toen ik er voor het eerst kwam keek ik dan ook mijn ogen uit. het hotel zelf ligt op een heuvel, dus vanaf de weg is het echt een sprookjesachtig plaatje! Willen jullie klein of groot trouwen? Binnen of buiten? Bij de Wipselberg is alles mogelijk, want ze hebben diverse ruimtes in allemaal een heel eigen stijl. Dus je kunt echt kiezen wat het beste bij jullie past! Ik ben vooral fan van het buiten trouwen bij de Wipselberg. Dat ziet er toch super romantisch uit? 🙂 De Wipselberg is ook aangewezen als officiële trouwlocatie, dus je kunt gewoon je hele dag lekker op één locatie vieren. Heerlijk relaxt.

Op 3 februari zijn jullie van harte welkom tussen 12:00 en 17:00. Het personeel laat jullie graag alle mogelijkheden zien voor jullie perfecte bruiloft bij de Wipselberg! Om het plaatje voor jullie zo compleet mogelijk te maken, is de DJ aanwezig, de locatie styliste, en nog meer leveranciers. Dat wordt dus een super gezellige middag! Zoals gezegd sta ik er als vaste fotografe op de Wipselberg ook met een stand. Jullie kunnen natuurlijk mijn foto’s en albums bekijken en alles vragen wat jullie zouden willen weten. Maar ik zal die middag ook mini-loveshoots doen! Omdat de omgeving zo mooi is daar, en ik alle bruidsparen vast even willen laten proeven van mijn manier van werken. Er wordt ook één foto van jullie meteen geprint en in een lijstje gedaan, en die krijgen jullie aan het eind van de middag mee in de goodiebag. Nice!! 🙂

Naast al het leuks wat er die middag al te beleven is, worden er ook nog prijzen weggegeven… De organisatie van de nationale Top Trouwlocactie Route verloot 2x een Weddingconsult, 2x een Decoratie&Styling consult en zelfs een complete huwelijksdag op een locatie naar keuze t.w.v. maximaal € 10.000,00! Wow!
Golden Tulip de Wipselberg verloot zelf ook nog eens een compleet verzorgt prosecco ontvangst (mmmm!) t.w.v. € 650,00 mét daarbij een uitgebreide loveshoot voorafgaand aan de bruiloft, verzorgt door mij. Ook nog eens t.w.v. € 250,00! Dus alle lieve trouwlustige mensen; This is the place to be op 3 februari 2013!
(Als je kans wilt maken op de prijzen dien je je wel vooraf te registreren:  http://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/golden-tulip-de-wipselberg/ )

 

Hopelijk tot 3 februari! 🙂

 

 

 

Golden Tulip De Wipselberg
Wipselbergweg 30
7361 TK Beekbergen

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures