MENU

Op de cover van het Bijzonder Plekje Boek!

Wat een verrassing had Anne-Floor van Heerlijk&Hecht voor mij. Lag daar ineens een boek in de brievenbus met míjn foto op de cover! Ik heb de foto serieus opgezocht op mijn hardeschijf om hem te vergelijken en te kijken of het wel écht mijn foto was, want ik twijfelde gewoon toen ik daar ineens die foto op de cover zag. Maar hij is dus echt van mij!

Over het ‘Bijzonder Plekje’ boek van Marleen Brekelmans:
“In het Bijzonder Plekje boek kun je ‘ouderwets’ bladeren door Marleens selectie bijzondere plekjes. Kleurrijk geïllustreerd met sfeervolle foto’s, mooie tekeningen én verrassende quotes. Ook lees je de persoonlijke favorieten van veel ‘Bijzonder Plekje eigenaren’. Treed in hun voetsporen en ontdek verborgen parels. Lees hoe je nóg meer geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft.”

De foto is gemaakt tijdens de bruiloft van V&V Bloemen & Wonen eigenaren Leon & Kristel. Zij trouwden in augustus vorig jaar bij Heerstaayen in Breda. De bloemen op de foto komen dus natuurlijk bij hen uit de winkel, en de heerlijke taartentafel is gemaakt door de fantastische catering Heerlijk & Hecht. Het is altijd al een feest om met deze mensen samen te mogen werken, en als er dan ook nog zulke leuke dingen als publicaties volgen na de bruiloft dan doe ik weer een dansje 🙂
Naast de foto op de cover staan er binnenin het boek ook nog een paar foto’s van mij (bij het kopje van Heerlijk&Hecht). Ook zitten er bij het boek nog leuke extra’tjes zoals een deurhanger en stickers en ook daar is mijn foto te vinden. Hoe cool!

Wil je het boek bestellen? Kijk hier! http://www.bijzonderplekje.nl/webwinkel/boek

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures