MENU

Nieuw luxe trouwalbum in de collectie!

Luxe. Tijdloos. Stijlvol. Volgens mij zijn dit hele belangrijke dingen die een bruidsalbum moet uitstralen. En mijn nieuwe demo album has it all! Luxe, omdat je echt iets in handen wilt hebben, en geen goedkoop albumpje met een plastic kaft en dunne bladeren met slechte prints. Tijdloos, omdat je ook over 50 jaar nog in je trouwalbum wilt kijken met trots. Stijlvol, omdat het natuurlijk bij de mooiste dag van jullie leven moet passen. Kijk mee naar dit fantastische album!

Wie mijn stijl kent, weet dat ik niet houd van teveel poespas. Gewoon mooie kleurige foto’s, of fijne zwart-witten. Puur en natuurlijk. Geen randjes en tierelantijntjes in mijn albums, maar strakke opmaak met veel wit ruimte. Zodat de foto’s altijd nóg beter tot hun recht komen. Bij dit nieuwe digitale album heb ik gekozen voor een kunstlederen cover, afgemaakt met een stiksel langs de rand. In het midden is de cover voorzien van een embossing; In dit geval de namen van het bruidspaar met daaronder de trouwdatum. Zoals al mijn albums, is ook dit album voorzien van de layflat binding. Dus lekker relaxt foto’s kijken zonder een album dat uit zichzelf terug bladert. Met een formaatje van 30×30 en voorzien van 25 spreads (= 50 pagina’s) is het heerlijk om je trouwdag keer op keer weer te beleven! En ik weet dat een trouwalbum niet goedkoop is. En ja, hij zal het grootste gedeelte van je leven in de kast liggen. Maar die paar keer dat je hem samen weer eens doorbladert, en over 15 jaar met jullie kinderen samen, en over 60 jaar met alle kleinkinderen.. Die momenten zijn onbetaalbaar. En daarnaast is een trouwalbum natuurlijk een prachtig familiestuk dat bewaard en gekoesterd zal blijven. Een mooiere manier om je trouwdag te blijven herinneren is er wat mij betreft niet!

Wil je dit album graag bekijken? Voor deze, en mijn andere albums zijn jullie altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures