MENU

Minishoot met Miss Lipgloss!

Toevallig zag ik vandaag op de beautyblog van Cynthia, dat ze haar haren had geverfd. Rood deze keer! Het zonnetje scheen heerlijk door mijn dakraam heen en hierdoor kreeg ik ineens onwijs veel zin om een lekkere shoot buiten te doen. Als spontane actie besloot ik Cynthia een mailtje te sturen. Het leek me een leuk idee om een spontane shoot te doen, om Cynthia’s rode haren op de gevoelige plaat vast te leggen! Cynthia en ik hebben op dezelfde middelbare school gezeten en komen allebei uit Dalfsen, dus we kenden elkaar natuurlijk al. Gelukkig was Cynthia helemaal in voor mijn spontane actie en we spraken af voor een gezellige shoot in het park. Uiteindelijk hebben we maar een half uurtje geschoten, ondanks het zonnetje was het nog redelijk frisjes. Het was voor mij ook een mooie kans om mijn nieuwe kindje, mijn Canon EOS 5d mark ll te testen buiten de studio. Maar ik ben erg blij met het resultaat! Wát een fantastische camera. Ik kan niet wachten tot het bruidsseizoen weer begint! Maar nu eerst even een aantal foto’s van Miss Lipgloss. Omdat ik van zondag t/m dinsdag op de grote Professional Imaging beurs te vinden ben in de stand van Oypo en daardoor een aantal dagen niet kan werken hier alvast een voorproefje. Enjoy!

[image title=”Miss Lipgloss” align=”center” width=”600″ height=”400″]/wp-content/uploads/2011/03/webIMG_1696.jpg[/image]

[image title=”Miss Lipgloss” align=”center” width=”600″ height=”900″]/wp-content/uploads/2011/03/webIMG_1656.jpg[/image]

[image title=”Miss Lipgloss” align=”center” width=”600″ height=”900″]/wp-content/uploads/2011/03/webIMG_1649.jpg[/image]

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures