MENU

Masters of Dutch Wedding Photography Award gewonnen!

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden, maar ik besefte me dat ik dit nog helemaal niet had geblogd.. Zonde natuurlijk, want een award is zeker wel een blog waard natuurlijk! 🙂

De ‘Masters of Dutch Wedding Photography’ is een belangrijke wedstrijd voor Nederlandse bruidsfotografen. Het niveau ligt hier altijd erg hoog dus het is altijd een enorme eer om tussen de top van de Nederlandse bruidsfotografie te staan. De jury wisselt iedere ronde en bestaat altijd uit 3 bekende buitenlandse bruidsfotografen. Wat was ik trots dat deze foto is gekozen door de jury! Ik won deze award in September in ronde 3 van 2016.

Benieuwd naar de hele bruiloft? Bekijk hier de te gekke bruiloft van Fulvio & Femke in Noordwijk bij Strandclub Witsand!

Masters bruidsfotografie award

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures