MENU

Loveshoot Zandverstuiving Elburg – Olaf & Vera

Is het bij jullie ook zo’n witte wereld als je uit het raam kijkt? Brrr! Ik neem jullie daarom gewoon even lekker mee terug naar de kleurrijke herfst. Toen je nog lekker zonder jas naar buiten kon! 🙂 Olaf en Vera gaan in april trouwen, en ik mag daar bij zijn als fotograaf. Vooraf wilden ze nog graag een loveshoot doen, omdat ze een heel bijzonder idee hadden voor hun trouwkaart. Maar wat dat is vertel ik natuurlijk nog lekker niet!

Ze stelden voor om de shoot te doen op de zandverstuiving in Elburg. Huh, heeft Elburg een zandverstuiving? Nou, ja dus! (note: De Zandverstuiving ligt dus bij Doornspijk/ ‘t Harde, maar is in ieder geval gemeente Elburg 😉 ) Wat een prachtig gebied, zonde dat ik daar nog nooit eerder geweest was. En blij dat Olaf en Vera me hier kennis mee lieten maken. Het was een heerlijk relaxte shoot en ik kijk ontzettend uit naar hun bruiloft op 25 april! 🙂

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures