MENU

Love & Marriage beurs Groningen 2016

Nog nooit eerder had ik op zo’n grote beurs gestaan… Maar eens moet de eerste keer zijn! Dit jaar was mijn stand te vinden op de Love & Marriage beurs in Groningen (Martiniplaza). En wat was dat tof!! Het begon met brainstormen met wat voor stand ik wilde. Ik vind het heel belangrijk dat mijn stand uitstraalt wie ik ben. Dat compliment heb ik dan ook een aantal keren gekregen en dat vond ik zó fijn… Dan straalde het dus echt uit wat ik voor ogen had. Om te beginnen schreef ik voor mezelf wat steekwoorden op. Hout, eucalyptus groen, roodkoper, lampjes. Dat was de basis van mijn stand. Ik bedacht dat het tof zou zijn om niet alleen fotolijsten en albums te hebben, maar ook bewegend beeld. Dus een iPad met een slideshow. Maar wat is er nog toffer dan een iPad die op een tafel ligt? Nou, 3 iPads die in een soort ‘zuil’ van hout verwerkt zijn. En zo stond ik daar in mijn woonkamer met mijn decoupeerzaag, gaten te zagen in de platen houd van 2.50m lang 🙂 (bij gebrek aan ruimte in onze rommelschuur, haha!) Verder wilde ik nog 2 gedeeltes van de achterwand bedekken met de OSB platen, zodat we daar met spijkers en schroeven in konden timmeren en boren, want dat mocht niet in de gestoffeerde roze wanden. Toen ik samen met vriendin Debby ging sparren over de beurs kwam zij met het briljante idee om het diamant van mijn logo te laten maken van roodkoper draad. Via via kwam ik bij iemand terecht die dit voor me gerealiseerd heeft, en wat was ik hier blij mee!! (Nogmaals super bedankt aan lasser Leon!) Verder wilde ik nog graag iets doen met de lichtletters / Marquee letters trend. Hoe tof zou het zijn om mijn naam van lichtletters te hebben… En ook die heb ik kunnen vinden! De bloemist hier in de buurt maakte een prachtig veldboeket voor op tafel, en met een paar bossen eucalyptus maakten we de stand helemaal af. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! 🙂
Ps: Kijk onderaan deze blog voor alle adresjes die ik heb gebruikt.

Tafel, schragen, fotolijsten, fotoplank: Ikea
Stoelen: Zuiver
Lichtletters: Mevrouw Aardbei
Laatste check-up ontwerpen + verzorging van het drukwerk (flyers, rolbanners): Maggezien Design
Veldboeket: Viva Fleur Hoogeveen
Prikkabel look-a-like lampjes: Hema

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures