MENU

Bruidsreportage Dronten / Ermelo – Koen & Loes in sprookjesland

 

21-10-2011. De datum van Koen & Loes, en voor mij de meest prachtige afsluiter van een geweldig bruidsseizoen. Het is altijd even afwachten wat voor weer je krijgt als je je bruiloft viert terwijl de R weer in de maand is, maar wat hebben we het getroffen! Een beetje koud was het voor de bruid natuurlijk wel, maar het licht was fantástisch, een geweldig zonnetje liet ons de hele dag niet in de steek. Ik zou voor half 9 al in Dronten zijn en vanwege wegafzettingen bij Kampen moest ik dus al vroeg op pad. Ik ging uit Zwolle weg toen het nog donker was en maakte de waanzinnige zonsopgang mee tijdens mijn heerlijke rit door de polder.. Echt wel genieten! Thuis was Loes net uit de krullers. De finishing touch aan haar haar werd gedaan en ik ging boven alvast de jurk, schoenen en wat details fotograferen. Kijk bijvoorbeeld eens naar die lichtknopjes.. Hoe geweldig zijn die stickers! En helemaal tof is dat crea-bea-bruid-Loes ze zelf getekend en ontworpen heeft. Echt gaaf! Terwijl Loes haar tandjes nog stond te poetsen liep ik naar beneden en zag Koen al voorrijden in een gave, oude Mercedes Benz. Na een uitgebreide begroeting gingen we op pad voor de reportage. Daarvoor zijn we naar Elburg gereden, het superleuke en schattige vissersstadje.
Na de reportage een snelle lunch in het huis van Koen en Loes in Dronten en daarna koers gezet richting Ermelo. De ceremonie vond daar plaats in het koetshuis van het prachtige kasteel Staverden. De ceremonie was mooi en emotioneel, en als afsluiter liet het kersverse echtpaar 2 tortelduifjes de lucht in. Na de receptie kon ik snel bezig met het ontwerpen van het bedankje, en daarna net als de feestvreugde weer richting Zwolle. Zij gingen daar eten en daarna feesten, ik ging naar mijn drukkerij en voorzag ze van superleuke bedankjes om uit te delen aan het eind van de avond.

Het was voor mij heel bijzonder om er deze dag bij te mogen zijn. De broer van de bruid is een goede vriend van mijn lief (en mij dus), dus het was erg speciaal dat ik deze dag in beeld mocht brengen. Bedankt daarvoor, Koen & Loes! En jullie gaan vanaf morgen héél hard genieten in Australië… Een super fijne tijd daar gewenst en ik zie jullie snel weer! Enjoy!


Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures