MENU

Kinderfotografie Zwolle – Sneeuwpret!

 

In de brugklas kwam ik ineens op een ‘grote’ school. Dat was wennen! Mijn beste vriendinnetjes waren naar een andere school gegaan en ik zat niet lekker in mijn vel. Iemand die me toen heeft overtuigd dat ik toch echt wel op die nieuwe school moest blijven was mijn mentor en lerares Frans; Eveline. Haar eerste baby kregen we ook te zien dat jaar, en dat was Annika. Inmiddels al 7 jaar oud.. En Eveline heeft nog drie prachtige kids er bij gekregen. Tobias, Milan en Jasmijn. Wat een fantastisch stel vrolijke kinderen! Dat had ik toen natuurlijk nooit gedacht, maar vandaag heb ik ze mogen fotograferen in de sneeuw! Het is een geweldige serie geworden. Jasmijn vond het al snel iets té koud, maar je kunt zien dat ze er allemaal onwijs van genieten. Zelf vind ik het ook errug koud… Maar als ik dit eindresultaat bekijk vind ik het die bevroren tenen dubbel en dwars waard. Heerlijk!
Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures