MENU

Heerlijk paasweekend gehad?

Pasen is weer voorbij, tijd om weer aan de bak te gaan! Daarmee gaat ook gelijk het bruidsseizoen eindelijk weer van start. Komende vrijdag heb ik de eerste bruiloft van het seizoen en ik sta nu al te trappelen! Een onwijs drukke tijd breekt aan, want ik ben ook al gestart met afstuderen. Over 5 weken moet alles eigenlijk zo goed als af zijn: 3 examenshoots en de scriptie. Slik! Dat wordt dus aanpoten. De eerste examenshoot heb ik achter de rug, maar om het spannend te houden laat ik hier niets van zien, totdat de eindexpositie achter de rug is. Want ik wil natuurlijk het liefst dat jullie allemaal bij die expositie komen kijken! 😉 De andere 2 examenshoots staan gepland in Mei, dus daar kijk ik natuurlijk ook enorm naar uit. Spannende tijden voor mij!

Afgelopen weekend heb ik dus even mijn welverdiende rust gepakt. Natuurlijk blijft mijn camera tijdens zo’n heerlijk weekend niet in z’n tasje zitten… Na de paasbrunch bij mijn ouders zijn we nog even naar een veld vol paardenbloemen gegaan om foto’s te schieten van het kleinste mannetje in onze familie: Mijn neefje Milan. Uiteraard is hij al bíjna een volleerd model, hij verschijnt vaak bij zijn tante voor de lens. Maar als bíjna volleerd model heeft hij ook wel eens kapsones. Hij had er helaas niet zoveel zin in, afgelopen zondag. Jammer! Maar er is toch nog een lief plaatje uitgekomen van Milan samen met mama Inge. Gelukkig maar. Want ik vrees dat ik de gele paardenbloemen-vlekken die ik opliep toen ik met mijn camera lag te rollen in het gras, op zoek naar het juiste standpunt, niet meer uit mijn witte legging krijg…

Enjoy dit heerlijk zomerse plaatje!

[image title=”Inge & Milan” align=”center” width=”600″ height=”400″]/wp-content/uploads/2011/04/webIMG_7216.jpg[/image]

[divider_padding]

Nou, vooruit. Nog 1tje dan. Omdat de profielfoto’s op mijn diverse social media sites dusdanig verouderd waren (zomer 2009, oeps.),heb ik ook nog even van het mooie weer gebruik gemaakt om een nieuwe avatar te schieten. Tadáaaaa!

[image title=”Inge & Milan” align=”center” width=”500″ height=”500″]wp-content/uploads/2011/04/Suusselfie12_web.jpg[/image]

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures