MENU

Genomineerd voor de BruidsFoto Award 2014!

Wauw, wat een gaaf gevoel is dat! Als bruidsfotograaf doe je je werk natuurlijk om bruidsparen blij te maken. Maar als een vakjury jouw foto kiest uit 2400 beelden, dan geeft dat toch ook wel een heel erg gaaf gevoel. Ieder jaar organiseert Bruid&Bruidegom Magazine een wedstrijd voor bruidsfotografen. Het is de grootste wedstrijd in Nederland en daarom deed ik ook mee. Ik zond in totaal 6 foto’s in, in verschillende categorieën. Toen ik gebeld werd dat ik genomineerd was, was ik natuurlijk super blij. En toen moest ik het nog ruim een maand stil houden, wat lastig! Maar, vanaf nu mag iedereen het weten. Sterker nog, jullie kunnen zelfs helpen om van mijn nominatie een award te maken; want dat zou natuurlijk de ultieme bekroning op mijn werk zijn!

Wat kun je doen? surf naar: http://www.bruidsfotoaward.nl en klik op de grote roze button ‘Bruidsparen stem hier’. Je mag ook stemmen als je niet gaat trouwen / al getrouwd bent natuurlijk! Dan vul je aan het einde gewoon de datum van vandaag in, en geen trouwdatum. Er zijn in totaal 10 categorieën met ieder 7 foto’s. In elke categorie vink je 2 foto’s aan. En op 26 mei worden dan uiteindelijk de winnaars bekend gemaakt. Spannend!

Mijn foto is nr. 6 in de eerste categorie: “Klaar voor de trouwdag”. Deze foto maakte ik op de te gekke Rock’n Roll Huwelijk van Maud & Robert. Blij!!
Koop ook vooral het voorjaarsnummer van Bruid&Bruidegom magazine, daar zul je mijn foto en mijn verhaal ook in lezen. In februari ligt deze in de winkels.

 

PS: Als je stemt maak je kans op een Canon EOS 650D spiegereflex of andere toffe prijzen… Ik zeg Win-Win! 🙂

 

Liefs, Susan Noëlle.

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures