MENU

Genomineerd voor de Bruids Foto & Film Award 2017

Met gepaste trots mag ik nu eindelijk vertellen… Dat ik weer genomineerd ben voor de Bruids Foto & Film Award 2017! Uit bijna 2000 inzendingen is mijn foto gekozen door een strenge jury.. Wat ben ik blij en dankbaar!
Ook natuurlijk super veel dank aan Fulvio & Femke, op wiens bruiloft ik deze foto heb gemaakt.. Bedankt dat ik deze foto mocht insturen.

En nu vraag ik heel graag jullie hulp! Zouden jullie een paar minuutjes vrij willen maken om te stemmen op mijn foto? Het stemmen werkt als volgt: Klik op de link ‘stemmen voor de publieksprijs van de BFFA’. Er zijn in totaal 7 fotocategorieën en 1 filmcategorie en je mag (moet) in elke categorie 2 foto’s/films kiezen die jij het mooist vindt. Ik ben genomineerd in de 6e categorie: Family & Friends met de onderstaande foto. Als laatste vul je je naam en e-mail adres in en dan ben je klaar! Ook wordt er gevraagd naar je trouwdatum. Maar als je niet gaat trouwen (of al getrouwd bent) dan laat je gewoon de datum van vandaag staan.

Er kan gestemd worden tot 13 mei en op 22 mei is de feestelijke uitreiking van de awards… Spannend!

Super bedankt als jullie mij willen helpen!
Veel liefs Susan Noëlle.

BFFA genomineerd Susan Noëlle

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures