MENU

Festival Bruiloft Wezep – Buiten trouwen met Wilmer & Kirsten

Het afgelopen jaar heb ik al een preview gepost van deze onwijs gave dag. En hier is dan de volledige post! Een héle lange, want bij een dag als deze is het eigenlijk onmogelijk kiezen… Wilmer’s ouders zijn eigenaar van Gasterij de 7 Heuvels in Wezep. Het moest nog helemaal verbouwd worden, maar Wilmer en Kirsten besloten om hier hun bruiloft te gaan vieren. En volgens mij hadden ze geen betere keus kunnen maken! In de tuin stond een grote stretchtent waar bij slecht weer getrouwd kon worden. Maar gelukkig was dat niet nodig, want het was een stralende dag in juli. Samen met second shooter Hendrik arriveerden we in Wezep bij Wilmer die zich aan het klaarmaken was. Daarna reden we naar Hulshorst waar Kirsten zich bij haar ouders klaar zou maken. De ruimte waar Kirsten zich wilde klaarmaken was vrij rommelig en donker, en daarom stelde ik voor aan Kirsten om het aankleden buiten te doen… Het was toch prachtig weer en Kirsten vond dit prima. En dat kwam de foto’s absoluut ten goede 🙂 Na een first look die bijgewoond mocht worden door de familie liepen we verder de tuin van Kirsten’s ouders in, waar prachtige gedekte tafels klaarstonden voor een high tea. Wat een super start van de dag! Nadat we hebben genoten van al het lekkers gaan we op reportage. In Wezep bij een benzinepomp maken we wat stoere foto’s, en vervolgens doen we nog een toffe sessie in het bos. Een prachtige afwisselende reportage werd het daardoor. Daarna was het tijd om de rest van de dag door te brengen bij de 7 Heuvels. Het zag er prachtig uit met handgeschilderde bordjes, prikkabels, pompoms.. En natuurlijk een prachtige buiten ceremonie met een prieel. De ceremonie werd verzorgd door ambtenaar Wenka von Meijenfeldt, die er steeds weer een super persoonlijk geheel van weet te maken, waardoor de tijd voorbij vliegt en je je geen moment verveeld. Met de prachtige live muziek erbij was het gewoon helemaal perfect allemaal.
De rest van de middag werd er heerlijk geproost, geborreld, veel zonnebrand gesmeerd, gedronken, er werd er gesmuld van een heerlijk Italiaans diner en er werd heel veel gelachen. Na het diner ben ik bij het bruidspaar in het knalrode Dafje gesprongen, en reden we naar de heide. Terwijl second shooter Hendrik de aankomst van de avondgasten fotografeerde, schoot ik met het bruidspaar nog een prachtige sfeervolle shoot bij zonsondergang op de heide. W A U W. Wat een droom van een dag! Bij terugkomst waren alle avondgasten gearriveerd en sprintte het bruidspaar meteen de feesttent in om te gaan dansen, waardoor het feest meteen in volle gang was. Hendrik en ik keken nog even onze ogen uit en fotografeerden de dansende gasten, cocktails bij de cocktailbar, stoere rokende mannen bij de sigaren /whiskeybar en de foodtrucks. Met een heerlijk stukje verse, knapperige pizza sloten we de dag af. Ik zeg het nog maar een keer. W A U W. Wat hebben wij genoten!

Ps: Graag benadruk ik nog een keer dat ik deze reportage heb geschoten samen met Hendrik de Jonge. Deel van de foto’s zijn dus ook door hem geschoten, maar alles is bewerkt door mij. Als je nog wat budget over hebt, dan raad ik echt aan om een second shooter te kiezen op jullie bruiloft! Een heleboel van deze foto’s zouden gewoon niet mogelijk zijn geweest als ik in mijn eentje was geweest… Dan stond Hendrik bijvoorbeeld boven op een balkon of uit een dakraam te fotograferen, en dan stond ik beneden tussen de mensen. Dus: Credits voor Hendrik en neem ook een second shooter op je bruiloft als je alles van twee kanten in beeld gebracht wilt hebben! 🙂

 

Adresjes van Wilmer & Kirsten:

Locatie: Gasterij de zeven Heuvels in Wezep
Trouwambtenaar: Wenka von Meijenfeldt – Met heel je Hart
Live muziek bij de ceremonie: Blend Music
Foodtrucks: Vino’s authentiek eten
Ontwerp trouwkaarten: Anne Nijland (zus van de bruid)
Second shooter: Hendrik de Jonge – HDJ fotografie

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures