MENU

Een kijkje in de fotostudio!

Een aantal mensen zullen vast nieuwsgierig zijn. Een dame van 20 dat net een jaartje haar eigen bedrijf heeft, en dan ook nog haar eigen studio? Hoe doet ze dat toch? Dan verklap ik bij deze mijn geheim! Ik woon in Zwolle met mijn vriend. Maar mijn studio bevindt zich op het terrein van mijn ouders in Dalfsen. Ja, soms moet je ook een beetje geluk hebben om een vliegende start te kunnen maken.. Vroeger werd deze schuur gebruikt om kalveren te stallen. Na de MKZ hadden we thuis geen kalveren meer en toen besloten mijn ouders om de hele ruimte te verbouwen. Roosters dicht, parketvloer erin, de muren een kleurtje en jute aan het dak voor dat knusse gevoel… Jarenlang hebben mijn broer, zus en ik hier een leuke plek gehad om met vrienden te zitten. Maar nu heeft het dus een nuttiger doel: Deze enorme en gezellige ruimte is nu dus mijn fotostudio! Beter kun je het natuurlijk niet krijgen, ook al is het niet aan huis voor mij. Ik heb een keuken, een bar, toilet, douche (komt toch nog wel eens van pas, zoals bij de shoot met bodypaint), biljarttafel waar de kinderen tijdens kinderfeestjes aan kunnen knutselen, en natuurlijk genoeg ruimte voor mijn achtergronden en flitsers. Dus neem een kijkje in mijn studio! De koffie staat trouwens altijd klaar. Veldweg 8, Dalfsen.

[image title=”Studio buitenkant” align=”center” width=”600″ height=”487″]/wp-content/uploads/2011/02/webstudio1.jpg[/image]

[image title=”Studio, entree” align=”center” width=”600″ height=”489″]/wp-content/uploads/2011/02/webstudio2.jpg[/image]

[image title=”studio” align=”center” width=”600″ height=”400″]/wp-content/uploads/2011/02/webstudio4.jpg[/image]

[image title=”studio” align=”center” width=”600″ height=”558″]/wp-content/uploads/2011/02/webstudio3laatst.jpg[/image]

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures