MENU

Bruidsfotografie Sint-Oedenrode – Brabantse gezelligheid met Cyrille & Linda!

 

Op 31 juni reisde ik af naar het prachtige Brabant. Ik had een hotelletje geboekt op zo’n 20 minuutjes van Sint-Oedenrode, want daar zou ik op 1 juli bij de grote dag van Linda & Cyrille aanwezig zijn. Om te voorkomen dat ik in de file zou komen op vrijdagochtend en het niet zou redden om om half 9 bij hun te zijn verbleef ik dus wat dichterbij. Dat was zeker een goede beslissing geweest! Na een heerlijk ontbijt in het hotel en gezellige weggetjes binnendoor kwam ik in Sint-Oedenrode aan in een huis vol gezellige familie.
Bekijk de foto’s en geniet mee van deze heerlijke dag.. Het was onwijs gezellig, echte Brabantse gezelligheid!! 🙂


Volle boel boven! Cyrille stond in één van de kamers te wachten tot hij toestemming kreeg om alvast naar beneden te gaan. Hij zag er waanzinnig uit in zijn witte pak.. Hoe stoer! De badkamer was omgetoverd tot kapsalon en de moeder van Linda werd daar onder handen genomen. Linda werd in de slaapkamer omgetoverd. Maar eerst tandjes poetsen!

Cyrille dacht al klaar te zijn, maar de dames ontdekten nog wat oneffenheden. Dus ook Cyrille moest er aan geloven! Maar zo te zien geniet hij behoorlijk van zijn schoonheidsbehandeling.

Meteen een ladder in Linda’s panty.. Oeps! Gelukkig had ze blanke nagellak in de aanslag om te voorkomen dat hij verder zou scheuren. Nagellak met sterretjes nog wel! Toen Linda haar jurk aanhad waren de dames meteen ontroerd.. Zo mooi!


Toen was het dan eindelijk tijd om elkaar te ontmoeten. Iedereen wachtte beneden in spanning tot Linda van de trap af zou komen… Het trouwvervoer van die dag was ook al gearriveerd: Een tuk-tuk! Cyrille is namelijk helemaal weg van India, en daarom kozen ze voor typisch Indiaas vervoer op hun bruiloft. Familie had zelfs een Indiaas kostuum gemaakt zodat de chauffeur ook helemaal in stijl was. Het zag er fantastisch uit! En toen konden we op naar het gemeentehuis van Sint-Oedenrode voor het officiele gedeelte.
De lucht zag er dreigend uit bij het gemeentehuis aangekomen, gelukkig bleef het bijna de hele dag heerlijk weer verder. Het gaf wel bijzondere foto’s in ieder geval! In het gemeentehuis werden we bij binnenkomst van het bruidspaar getrakteerd op een prachtig lied, gezongen door de beste vriendin van het bruidspaar en tevens de ceremoniemeester, Daisy. En toen kwam eindelijk dat moment waar iedereen zo lang naar had uitgekeken.

Als uitnodigingen voor hun bruiloft hadden Linda en Cyrille tickets verstuurd. super cool!


Thuis aangekomen was het eerst tijd voor wat foto’s met het bruidspaar in de tuk-tuk en een paar groepsfoto’s voordat we aan de lunch begonnen. Niet iedereen werkte goed mee 😉


De gasten konden lekker rustig bijkomen in het huis van het bruispaar. Wij aten een broodje en gingen daarna op reportage. Het was echt een hele bijzondere reportage. Cyrille vertelde me met de voorgesprekken meteen dat hij niet zo’n ‘standaard’ reportage wilde. Hij wilde lol hebben! Ze hadden daar dan ook de perfecte locatie voor uitgekozen: Dippiedoe in Best. Een soort kinder pretpark mét indoor speelparadijs. Toen we naar binnen liepen zag ik Cyrille’s oogjes meteen glimmen toen hij de grote klimrekken in zijn ooghoeken zag en hij wilde persé in het ballenbad. Het was zo leuk! Linda zag het eerst niet zo zitten, maar door de sterke man aan haar zijde wilde ze toch met ons in de achtbaan. Ik achterstevoren in het karretje om foto’s te kunnen maken.. Geweldig! Ik houd wel van een uitdaging 🙂 Toen we uitgespeeld waren werd de lucht dreigender en liepen we snel naar het strandje dat naast Dippiedoe ligt. Daar maakten we nog even wat plaatjes in een heel andere sfeer, en toen de eerste spetters vielen zijn we snel naar de auto gevlucht. Maar toen we bij het bruidspaar thuis aankwamen in Sint-Oedenrode was het gelukkig weer stralend weer!

Bij thuiskomst was hun hond eventjes opgehaald bij het logeeradres door de vader van Cyrille. Een foto met hun schoothondje mocht natuurlijk niet ontbreken! 🙂

De gasten waren lekker aan het dollen en vermaakten zich prima. 🙂

Na nog wat relaxen was het tijd om naar de feestlocatie te gaan. Op naar Schijndel! Aangekomen bij de Nachtegaal was het nog steeds prachtig weer, dus tijd voor een drankje. Binnen of op het terras.. voor ieder wat wils. Cyrille’s vader was aan het dollen met Daniël, die kroop helemaal in zijn rol van maffia.. haha! Eigenlijk zat mijn tijd er op om 17:00. Maar het bruidspaar stond erop dat ik nog bleef om mee te eten! De Brabantse gastvrijheid! Na zo’n lange dag en de geuren van de BBQ kon ik dat natuurlijk niet meer afslaan. Toen vroeg Cyrille of ik tóch nog wat langer wilde blijven om ook een stuk van het feest vast te leggen. Dat wilde ik natuurlijk graag. zeker nadat ik in de kelder de waanzinnige feestzaal zag! Cyrille was tijdens de openingsdans tot mijn spijt niet lang op de dansvloer dus ik moest snel zijn met de foto’s.. Maar het geeft een fantastisch beeld, met die gekleurde vloer erbij.. een waanzinnige feestzaal! Rond 21:30 zat mijn tijd er dan toch echt op. Ik nam afscheid van iedereen wat lastig was, omdat de hele familie zo lief was.. Maar toen was het tijd voor de laaange terugreis naar Zwolle terwijl in Brabant het feestje nog een tijdje doorging.
Cyrille en Linda, onwijs bedankt dat ik er bij mocht zijn op deze prachtige dag. Het was een eindje van huis, maar jullie en jullie lieve familie maakte dat ik me helemaal thuis voelde, en volgens mij is dat ook terug te zien in de foto’s. Geniet van dit voorproefje, binnenkort komt er meer… Ik vond het een super bijzondere dag, het begin van heel veel mooie jaren samen. Heel veel geluk!!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures