MENU

Bruidsreportage Hasselt – Dirk & Wilma zijn getrouwd!

 

6 mei 2011 was het de grote dag van Dirk & Wilma. Het is inmiddels al even geleden en Dirk & Wilma hebben de DVD al thuis en gaan hun voorkeuren voor het album uitzoeken… Maar op de blog is het even stil gebleven! Ondanks de drukte en de examenstress, toch even tussendoor een blogje van dit prachtige en stralende bruidspaar.
Ik ging die dag naar Hasselt (OV), dus dat was heerlijk dichtbij voor mij. Ik kwam aan bij het huis van het bruidspaar zelf en trof daar al twee prachtige bruidsmeisjes aan. Wauw! Ik dacht even dat ik de bruidegom over het hoofd zag, maar toen zag ik Dirk lopen in zijn spijkerbroek. ‘Jij bent op tijd! Ik moet me nog ff omkleden hoor!’ Ik was inderdaad mooi op tijd, dus toen ik klaar was met het vastleggen van wat details en de versiering van het huis kwam Dirk in een prachtig pak naar beneden. Zijn moeder hielp hem nog even met de laatste details in het aankleed-proces en ik ging alvast richting het huis van Wilma’s ouders. Het mooiste plekje van Hasselt had ik me laten vertellen.. Dat klopte denk ik ook wel! Met uitzicht op het water, heerlijk. Bij Wilma thuis was ik heel even verbaasd toen ik een blonde dame in een blauw cocktailjurkje zag. Is Wilma nog niet aangekleed?! Toen draaide ik me om en zag precies zo’n zelfde blonde dame in een waanzinnige trouwjurk. Ik dacht even dat ik dubbel zag, maar toen vertelde Wilma dat ze een tweelingzus heeft. Haha, dat verklaarde een hoop!
Na de ontmoeting van Wilma & Dirk en de ontmoeting van de Wilma en de familie met de supergave Audi R8 zijn wij op pad gegaan voor de reportage. Diverse prachtige plekken gehad in Hasselt en toen we terug kwamen bij het huis van de ouders van Wilma had de hele familie zich daar al verzameld. Na een serie groepsfoto’s in de prachtige tuin en een broodje was het tijd voor de ceremonie. Het was dichtbij dus ik en de familie konden lopend, maar Dirk & Wilma lieten hun waanzinnige bolide natuurlijk niet achter, dus zij gingen wel met de auto. De ceremonie was in het sfeervolle oude gemeentehuis van Hasselt dat in het Centrum ligt. Na de ceremonie reden we naar Uitgaanscentrum Takens in Balkbrug. Daar konden Dirk & Wilma met de hele familie eten en ‘s avonds een groots feest vieren. Ze hebben deze locatie bewust gekozen, omdat ze elkaar hier jaren geleden voor het eerst hebben ontmoet. How sweet! Na het eten zat de geweldige dag er voor mij alweer op. Wat gaan die prachtige dagen toch altijd snel!
Niet al te uitgebreid, maar toch een impressie.. Enjoy!


Dirk & Wilma, super bedankt dat ik bij jullie grote dag aanwezig mocht zijn… Nu nog een fantastisch album maken, dan kunnen jullie deze geweldige dag zo vaak herbeleven als jullie willen! 🙂 Veel liefde en geluk!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures