MENU

Bruidsfotografie Zandvoort – Strandbruiloft Remco & Simone

Als bruidsfotograaf is het fijn om te weten dat je collega’s hebt die voor je in kunnen springen, mocht jou iets overkomen. Nu is het mij nog nooit gebeurd dat ik een bruiloft niet zelf kon doen, maar ik ben al wel een aantal keer voor collega’s ingevallen. Zo ook deze bruiloft. Slechts een paar weken geleden mailde ik voor het eerst met bruid Simone, omdat collega-bruidsfotograaf Renske iemand wilde om back-up te staan voor deze bruiloft. Natuurlijk helemaal niet leuk dat Renske het uiteindelijk toch niet aan durfde ivm haar gezondheid om deze bruiloft te shooten, maar voor mij natuurlijk wel een fantastische kans om eindelijk eens een strandbruiloft te kunnen doen, die al heel lang hoog op mijn verlanglijstje stond! Simone en ik hadden in de week voor de grote dag nog even geskyped, en afgelopen vrijdag, óp de grote dag, ontmoette ik Remco en Simone voor het eerst.

Een super leuk en spontaan stel, dus het klikte gelijk. Om 12 uur arriveerden ze in Zandvoort bij ‘Zout’. We gingen meteen met z’n drietjes het strand op voor een heerlijke reportage. Zowel het stel als de locatie zagen er echt fantastisch uit. De roze thema kleur kwam overal terug en maakte alles tot een eenheid. Na een fijne sessie maakten Remco en Simone hun grote entree bij de gasten die al stonden opgesteld bij de strandtent. Onderweg had ik nog dikke buien gehad, maar vanaf het moment dat het bruidspaar hun voetjes in het Zandvoortse strand hadden gezet begon de zon te schijnen, en die stopte niet meer! Bij Zout werd er eerst een heerlijke lunch rondgedeeld. Heerlijk relaxt. Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte; voor zover je dat officieel kunt noemen. Want zo officieel voelt het niet, met het geluid van de zee op de achtergrond en met je voetjes in het warme zand. Na een hele mooie ceremonie met prachtige woorden en speeches, was het tijd voor champagne, ballonnen, cupcakes en macarons. We maakten nog wat spontane groepsfoto’s op het strand en de middag vloog voorbij. Voor ik het wist stond de grote barbecue al klaar, en werden de heerlijke salades op tafel gezet. Ook dit was natuurlijk weer heel relaxt; Iedereen at gewoon waar hij /zij dat wou, voetjes in het zand en bordje op schoot. Na het eten maakte ik me klaar voor de photobooth, wat Remco en Simone hadden geregeld als alternatief voor het gastenboek. Ik portretteerde alle gasten met hoedjes, zonnebrillen, foute kleding en snorretjes, en die foto’s worden later gebundeld als super origineel gastenboek. Die foto’s blog ik trouwens nu (nog) niet, want er zit zóveel tofs bij dat het aantal foto’s dan niet meer te overzien zal zijn 😉

Dus. Ik heb echt een waanzinnige dag gehad, dat begrijpen jullie wel! Zo’n lief en relaxt stel, zo’n toffe groep gasten, heerlijke locatie, prachtig weer… Ik heb nog nooit zoveel foto’s gemaakt op één bruiloft! Lieve Remco en Simone, ik wens jullie alle geluk toe.. Ik vond het fantastisch om een deel van jullie grote dag te mogen uitmaken!

 

 

Locatie – Strand Zout in Zandvoort
DJ Wolter (muziek tijdens ceremonie en feest)
Schoenen bruidegom – Floris van Bommel

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures