MENU

Bruidsfotografie Utrecht – Joram & Marlies

 

Waar moet ik beginnen… Het begon allemaal met 2 hele lieve mensen. Een Pinterest verslaafde bruid (yeah!) met fantastische ideeën en een super tof kleur thema: Geel / Grijs. Een prachtige kerkdienst. Een fort. Een feest met als dresscode ‘Roaring Twenties’. Kano’s en een vuurspuwend dispuut. Dat is dus een kleine samenvatting.. You do not want to miss this!

Het draaide afgelopen zaterdag dus allemaal om Joram en Marlies. Vrijdag waren ze al voor de wet getrouwd, maar voor mij begon het allemaal op zaterdag. Ik startte de dag bij Joram thuis waar ik super warm werd ontvangen. Daarna reed ik door naar het huis van Joram en Marlies samen, waar Marlies zich aan het klaarmaken was. De grote Jeep was voor beide een verrassing! Na de ontmoeting, een korte toast en een heleboel mooie woorden vertrokken was het tijd om met zijn drietjes op pad te gaan voor wat foto’s. Daarna reed ik door naar de Nicolaïkerk in hartje Utrecht. Na de prachtige dienst volgde een grote receptie. Die was gepland in de tuin van de kerk, maar vanwege het weer toch maar binnen gedaan. En ook dat zag er prachtig uit, want Marlies had overal aan gedacht qua styling! Toen de receptie tot een einde liep reed ik naar ‘Fort Vechten’ aan de rand van Utrecht. Ik dacht even dat ik verkeerd was gereden want het fort ligt echt in the middle of nowhere.. Maar toen spotte ik de grote groene Jeep en ik was dus toch op de juiste plaats. Toen zag ik inderdaad het fort. We liepen een lange tunnel door en kwamen.. In het paradijs. Voor mij als fotograaf dan! Mijn hartje ging sneller kloppen toen ik uit het fort stapte en de grote lange gedekte tafels onder de overkapping zag, met daarboven ontelbaar veel lampjes. Wat een prachtig gezicht! En vanuit het overkapte terras een prachtig uitzicht op een meer, midden in het bos. Wauw.

Een heerlijk relaxt diner volgde. Pizza’s. Vele smaken gingen de tafel rond en het was heel gezellig en informeel eten op deze manier. Na het eten verdwenen alle gasten langzaam. Iedereen begon druk met tutten. Want het feest had een spetterend thema: Roaring Twenties. Op de trouwwebsite van J&M had het bruidspaar vele plaatjes verzameld om de gasten te inspireren, en dat was duidelijk gelukt. Wandelstokken, veren, hoeden en veel parels.. Wat een waanzinnig gezicht. Iedereen had zich compleet uitgeleefd op hun outfits. De avond eindigde (voor mij althans, bruidspaar en gasten hebben vast nog lang verder gefeest!) voor mij ook heel bijzonder. Het dispuut van Joram zou nog een ‘stukje’ doen. Joram en Marlies werden naar de bosrand begeleid, en mochten plaats nemen onder een versierd prieeltje. Plots knalde er spannende muziek uit de speakers en kwamen er van 2 kanten van het meer kano’s aangevaren. De jongens gingen vuurspuwen! Het was echt een waanzinnig spectaculair gezicht. Een prachtige afsluiter van zo’n waanzinnige dag voor mij.

Lieve Joram en Marlies, ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als ik. Ik ben echt super blij dat ik hier bij mocht zijn. Heel veel geluk samen!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures