MENU

Bruidsfotografie Utrecht / Kleine Melm Soest – Joshua & Inge

Wat een heerlijk seizoen om op terug te kijken. Super veel te gekke bruiloften én zelf getrouwd! Wauw! Wat waanzinnig om het allemaal zelf ook mee te maken. Ik kan er nu echt over mee praten, trouwen is super bijzonder! 🙂 Maar, door onze eigen bruiloft heb ik wel wat vertraging opgelopen en is vooral het bloggen behoorlijk blijven liggen. Maar daar gaan we wat aan doen, te beginnen met deze waanzinnig leuke bruiloft van twee super leuke en gekke mensen: Inge en Joshua!

Inge en Joshua trouwden in juli, op een súper hete dag. De first look deden we in het groen aan de rand van Utrecht. En wat is dat mooi en romantisch, om elkaar zo voor het eerst te zien op zo’n mooi plekje! De reportage deden we in de binnenstad van Utrecht en nog een aantal foto’s bij de Soesterduinen. Daarna reden we naar de Kleine Melm in Soest waar de rest van de dag plaats zou vinden. Inge en Joshua waren al getrouwd voor de wet, dus bij de kleine Melm zouden ze een prachtige grote kerkdienst buiten houden. De Kleine Melm is echt een te gekke locatie, ik houd van al die robuuste en stoere details! Voor mij zat de dag er op toen het avondeten zou beginnen, maar ik kon het niet laten om nog even wat foto’s te maken van de super lange gedekte tafel waar ze met alle gasten zouden gaan dineren.
Volgens mij is dit de eerste reportage waarbij ik geen enkele ceremonie heb hoeven fotograferen. Maar er was die dag zoveel te zien en te doen dat ik het helemaal niet gemist heb! Wat een te gekke dag! Bedankt dat ik er bij mocht zijn lieve Inge en Joshua!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures