MENU

Bruidsfotografie Utrecht – DIY bruiloft van Willem & Inge Marlies

 

Deze zomer was ik bij Willem en Inge Marlies in Utrecht om hun bruiloft van 30 november 2012 te bespreken. Wat was het warm die dag! En Inge en Willem vertelden dat ze uitkeken naar de herfst en de winter, wat meer ‘hun’ seizoen is. Afgelopen vrijdag was het zo ver. Een prachtige laatste herfstdag was het! Ik vertrok in het donker van huis en zag onderweg een prachtige zonsopkomst door de mist heen. Om iets over 9 kwam ik aan bij B&B Klein Zuylenburg. De plek waar de mannen zich zouden klaarmaken. Om half 10 verschenen de mannen en ze begonnen met de voorbereidingen. Daarna was het voor mij tijd om naar het huis van Inge en Willem in Utrecht te gaan en vermaakten de mannen zich met een spelletje Koehandel. 🙂

Bij het huis in Utrecht was het een gezellige drukte. Het haar van Inge Marlies was al zo goed als klaar, en hun prachtige dochter Brecht werd omgetoverd in het schattigste prinsesje ooit. Zoon Ysbrand werd aangekleed, en zag er met zijn bretels en pet nét zo cool uit als Papa! Nadat het bruidspaar elkaar en de hele familie heeft ontmoet is het tijd om allemaal richting de bus te gaan. Met een coole bus, voorzien van supertoffe gehaakte slingers, reden we allemaal naar het stadhuis van Utrecht. Na de ceremonie maakten we wat groepsfoto’s in het Pandhof, en daarna was het alweer tijd voor de kerkdienst in de Dom. Een prachtige dienst, in een prachtige kerk. En kijk weer eens naar die geweldige versiering! De versiering in huis, in de bus, in de kerk, de corsages.. Allemaal zelfgemaakt door creatieveling Inge en lieve vrienden en familie. Geweldig dat iedereen heeft meegeholpen, het zag er zo leuk uit! Oh, en zie je die prachtige haarstukjes van Brecht en Inge? Ook die heeft ze zelf gemaakt!

Na de kerkdienst in de Dom bleef ik met het bruidspaar in de stad voor de reportage. Het leuke van een shoot in de stad is toch altijd wel die heerlijke spontane reacties van iedereen! De laatste bestemming voor deze prachtige herfstdag was de Parel van Zuilen. Het bruidspaar werd hier warm ontvangen door alle gasten die al lekker opgewarmd waren. En daarna.. Stampotbuffet! Mjam 🙂 Gevolgd door een spetterend feest met een heleboel dansjes. Wat een heerlijke dag, ik heb ontzettend genoten! Willem, Inge, Brecht en Ysbrand.. Heel veel geluk, jullie zijn een prachtig gezinnetje! Bedankt dat ik bij deze fantastische dag mocht zijn!

Geniet van de foto’s.. Voor mij de laatste bruiloft van het seizoen alweer!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures