MENU

Bruidsfotografie Strijbeek – Dennis & Daniella

 

Dat ze in Brabant goede feestjes organiseren heb ik al een paar keer mogen ondervinden. Maar de grote dag van Dennis en Daniella overtrof alles! Afgelopen zaterdag waande ik me even helemaal in Zuid-Frankrijk. Hun dag vond plaats bij Domaine d’Heerstaayen in Strijbeek. Met stipt de mooiste locatie waar ik ooit geweest ben tot nu toe! De intieme sfeer is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Vandaar dat dit ook zo’n enorme lange blogpost is geworden… Ik kon gewoon niet kiezen!

Begin dit jaar kreeg ik een mailtje van Daniella, en we spraken af voor een eerste gesprek. Ze vertelden dat ze gewoon waren gaan googelen op afbeeldingen van bruidsfotografie, en toen ze daar een foto van mij tussen zagen nodigden ze mij uit op een gesprek. Ik vind het altijd een ontzettende eer als mensen mij uitkiezen op mijn fotografie, wat de afstand ook is… En dus reisde ik af van Zwolle naar Breda, en na het eerste gesprek kreeg ik een mailtje dat ik hun bruiloft in beeld mocht brengen. Ik had de locatie natuurlijk al op internet bekeken en kon echt niet wachten tot het eindelijk 8 september was!
Rond half 2 druppelen de eerst gasten binnen. Ik was al lekker op tijd aanwezig en had van eigenaresse Marijke al een rondleiding door de prachtige tuinen gekregen en wat details geschoten. Ik was helemaal in mijn nopjes met alle details en kon dan ook helemaal los gaan! Alles zag er adembenemend mooi uit. Eigenaresse Marijke vertelde me dat ze wel even moest slikken dat het bruidspaar met dit weer niet buiten maar binnen wilde trouwen… Maar ik snap heel goed waarom! Dennis arriveerde in een gele kever, samen met hun superlieve hond Lizzy, die ook een rol speelde in de ceremonie. Toen alle gasten plaats hadden genomen arriveerde Daniella met haar moeder in de knalrode Porsche. Lizzy mocht als eerste de zaal binnen om rozenblaadjes te strooien, gevolgd door Daniella en haar vader. En toen zag het bruidspaar elkaar eindelijk voor het eerst die dag. Na een prachtige ceremonie stond de taartentafel al klaar. Wat een prachtig gezicht, al dat lekkers! De catering werd verzorgd door Heerlijk&Hecht. Echt een aanrader als je heel bijzonder eten aan je gasten wilt serveren! Nadat iedereen een (of zelfs twee!) bordje(s) van de heerlijke lekkernijen had verorberd ging ik met het bruidspaar de tuinen in voor een reportage. Het was erg warm (met 28 graden, vol in de zon!) en dus hebben we het kort gehouden. Daarna maakten we nog wat groepsfoto’s met de familie en vrienden, en stond de waanzinnig gedekte tafel klaar voor het diner. Ik kan niet genoeg kuddos geven aan Heerlijk&Hecht, want de manier waarop ze het altijd presenteren is echt fantastisch! Na een heerlijk diner was het dan tijd voor het avondfeest. Honderden kaarsen werden aangestoken, de grote boom werd verlicht, de openhaard ging aan… Het zag er allemaal magisch uit.
Dennis en Daniella, ik wil jullie nogmaals bedanken dat ik er bij mocht zijn op jullie grote dag. Ik heb zo ontzettend genoten!! Alle geluk in de wereld voor jullie!

And for the family from Brazil and friends and family from Germany also in English:
I allready knew that they throw awesome party’s in Brabant. But the big day from Dennis and Daniella exceeded it all! Last saturday I totally imagined myself in the South of France. It all set place at Domaine d’Heerstaayen in Strijbeek. Strictly the most beautiful location I’ve ever been to! It’s just not possible to describe the amazing atmosphere in words. That’s why this became such a huge bogpost… I simply couldn’t choose between all the gorgeous pictures!
Early this year I received an email from Daniella, and we decided to meet eachother. They told me that they just googled on pictures of weddingphotography, and when they saw a picture of me between al those pictures, they decided to invite me for a meeting. I’m always incredibly honored when people chooose me based on my pictures, no matter what the distance is… And so I traveled from Zwolle to Breda, and after our first meeting I received an email that they choose me to be their weddingphotographer. Ofcourse I allready checked the location on the internet and I just couldn’t wait till 8th September!
Around 13:30 the first guest arrived at d’Heerstaayen. I was early, and owner Marijke allready gave me a tour through the beautiful garden, and I allready made some detailshots. I was so excited; all those lovely details! Everything looked so breathtaking pretty. Owner Marijke told me that she was a bit dissapointed that the couple wanted to marry inside with this beautiful weather… But I understand why! Dennis arrived in a super cool yellow Beetle, together with their cute dog Lizzy, who also had a ‘job’ during the ceremony. When all the guests found a seat, Daniella and her mother arrived in a shiny red Porsche. Lizzy entered the room first, throwing rose petals out of her basket. She was followed by Daniella and her dad. And that’s when the couple finally layed eyes on eachother that day! After the beautiful ceremony, I saw this incredible ‘caketable’. Caterer ‘Heerlijk&Hecht’ did such an amazing job on this! After all the guests had a (or two!) plate of the delicious treats, the happy couple and I walked into the garden to shoot some pictures. It was really hot (28 degrees and directly in the sun!) so we did a short shoot. After that we did some groupshots, and the awesome styled dinnertable was ready. I just can’t give enough kuddos to Heerlijk&Hecht, the styling and just their whole concept is so amazing! After the lovely dinner, it was time to have a party. Hundreds of candles were lit, de big tree had lights and the huge fireplace… Everything looked magical.
Dennis and Daniella, I just want to thank you again for having me as your photographer on the big day. I enjoyed it so much!! Al the luck voor you!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures