MENU

Bruidsfotografie Posterholt – Jeroen & Nicky

 

Nicky is zelf fotografe. Ik zat bijna 3 jaar bij haar in de klas op de Fotovakschool. Waarom de bruiloft dan helemaal in Posterholt – Limburg was? Nou, daar woont Nicky namelijk in de buurt! Maar ik zat toch op school in Apeldoorn? Klopt. Je kunt het ‘gek’ noemen, of gewoon ‘heel veel passie’, maar Nicky reed jarenlang iedere week op en neer van Limburg naar Apeldoorn. Dat een jaar later precies dezelfde opleiding ook van start ging in Venlo maakte Nicky niets uit, ze wilde persé zo snel mogelijk starten met de fotografie opleiding.. En zo kwam ik dus bij Nicky in de klas! Ik kende Nicky dus al behoorlijk goed, en ze heeft altijd al geroepen dat als ze ooit ging trouwen.. Ik daar bij mocht zijn. En dit jaar ging het dan echt gebeuren! Op 12-10-2012 was het dan eindelijk de grote dag voor Jeroen en Nicky. En Watson 🙂

Nicky houdt van roze. Dat wist ik al! De dresscode op hun supermooie trouwkaart was dan ook ‘roze, wit, grijs en zwart’. Dus kwam ik gehuld in een zwart jurkje met een fuchsia roze riempje aan bij het prachtige Kasteel Aerwinkel. Ik kende de locatie al, want jaren terug maakten Nicky, klasgenootje Debby en ik hier al eens een heuse reportage met modellen 🙂 Alle gasten zagen er geweldig uit, Nicky had er (zoals ik al had verwacht!) veel werk van gemaakt om het hele kasteel te versieren in het kleurthema.. Het zag er super mooi uit allemaal. (En check die corsages! En dat boeket! DIY… Love it!!) Cutie-pie hondje Watson was met zijn zwart-witte vacht ook al aardig in stijl, en een roze lintje maakte het ook helemaal af. En hij moest er natuurlijk ook goed uit zien voor zijn belangrijke taak, want hij mocht de ringen brengen! De ceremonie was prachtig met een lach en een traan, en de bruidstaart zag er ook prachtig uit. Veel tijd om hem op te eten gunde het bruidspaar zich niet, want toen we op deze onstuimige dag de zon zagen schijnen zijn we meteen in de tuinen de reportage gaan maken. Wat een heerlijk gek stel is het toch ook 🙂
Daarna zat het er voor mij in principe op. Vanaf het diner was ik ‘gewoon’ gast. Maar ja, dan kan ik het natuurlijk niet laten om tussendoor nog een paar plaatjes te schieten zoals jullie zien.. (Maar hoe TOF zijn ook die piñata, candy table, bedankjes en gekleurde ringen!!) Lieve Jeroen en Nicky, het was fantastisch om bij jullie dag te mogen zijn.. En super bijzonder dat jullie mij als fotograaf wilden! Alle geluk in de wereld voor jullie, fantastisch koppel!! Veel liefs!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures