MENU

Bruidsfotografie Laag Zuthem / Balkbrug – Hartger & Marianne

 

Op vrijdag 18 mei was het de grote dag van Marianne en Hartger. En hun zoontje Jelte! Het was een waanzinnige dag met prachtige locaties, geweldige mensen en bijzondere momenten. Helaas kreeg Jelte 2 dagen voor de bruiloft koorts en had daar op de bruiloft nog steeds last van. Gelukkig kon hij er wel gewoon bij zijn! De dag begon voor mij in Laag Zuthem bij het prachtig versierde huis van de moeder van de bruid. Hartger en Jelte kwamen Marianne daar ophalen in de stoere Rolls Royce. Marianne heeft haar prachtige bruidsboeket trouwens zelf gemaakt! Dat is handig, als je zelf bloemiste bent 🙂 Nadat het boeket nog even de puntjes op de i had gekregen reden we naar het geweldige Landgoed ‘Den Alerdinck’ in Laag Zuthem. Daar hebben we de hele reportage gedaan. Eerst samen met het bruidspaar, en daarna nog met Jelte en bruidsmeisje Amy. Nog voordat alle daggasten arriveerden moesten Marianne en Hartger weg om zich klaar te maken voor de grote entree.. Alle gasten verzamelden zich in het zonnetje, en na een half uurtje werd iedereen naar de achterkant van het landgoed geroepen. Vol spanning keek iedereen naar het landhuis waar het bruidspaar uit zou moeten komen. Totdat… “Hey allemaal, kijk eens achter jullie!” De verassing was enorm groot toen Hartger met zijn bruid aan kwam geroeid in een ‘huwelijksbootje’ door de gracht die om het landgoed heen ligt. Dat is nog eens een coole entree!
Het was even spannend, maar toen het eenmaal tijd was voor de ceremonie brak de zon helemaal door en kon de ceremonie heerlijk buiten plaatsvinden. Het zag er super romantisch uit! Dat zijn van die bijzondere momenten dat ik zelf ook bijna een traantje moet wegpinken 🙂
Na de ceremonie konden alle gasten en het bruidspaar even bijkomen bij Marianne’s ouderlijk huis in Laag Zuthem, waar we ook nog wat groepsfoto’s gemaakt hebben. Daarna ging de hele stoet op weg naar Balkbrug. De rest van de dag speelde zich daar af, bij ‘Klein Oever’. De taart werd aangesneden en even later gevolgd door een héérlijk buffet. Ik zou nog blijven, want de champagnetoren als opening van het feest zag er spectaculair uit! Ik ben nog wat langer gebleven om nog een impressie te maken van het feest.. Wat een geweldige sfeer. En toen was het voor mij tijd om naar huis te gaan, met een glimlach op mijn gezicht. Hartger en Marianne, bedankt dat ik bij jullie geweldige dag mocht zijn. Ik wens jullie alle geluk samen, en natuurlijk met jullie prachtige zoon Jelte!Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures