MENU

Bruidsfotografie Kampen – Kevin & Dorieke

 

1 jaar en 3 maanden voor hun grote dag stuurde Kevin me een mailtje. We spraken af en ze boekten mij als hun trouwfotograaf! We moesten dus een hele tijd wachten, maar afgelopen juli was het dan eindelijk zo ver! En wát een fantastisch stel zijn Kevin en Dorieke! Ik heb ontzettend gelachen met jullie en onwijs genoten van deze bijzondere dag!

De reportage begonnen we in een appelboomgaard. Wat een fijne en toffe plek om foto’s te maken! Ze zon scheen al flink, en tikte die dag de 30 graden zeker wel aan. Na de appelboomgaard reden we naar Oldebroek, waar we foto’s maakten in de Oude Melkfabriek. Het licht was fantastisch en Kevin en Dorieke straalden.. Wat een vette serie werd dit 🙂 Helaas lijkt dit voor mij wel de laatste shoot in de Oude Melkfabriek te zijn, want de politie heeft in augustus laten weten dat ze vanaf nu gaan controleren en fikse boetes uitdelen voor wie er binnen de hekken gaat.. Zo zonde, want wat een gave locatie is dit toch!
Na de melkfabriek reden we richting Ijsselmuiden en maakten we onderweg nog wat foto’s in een hele mooie tuin. Zo is het een hele fijne en afwisselende serie geworden! In Ijsselmuiden hadden alle daggasten zich verzameld en met z’n allen konden we naar de Gouden Zaal in Kampen voor de ceremonie. Daarna was het tijd om lekker taart te eten en te borrelen op het terras van Herberg de Bonte Os, ook in de binnenstad van het mooie historische Kampen. Aan het eind van de middag vond er een prachtige kerkdienst plaats in de St. Anna Kapel. Een hele mooie en persoonlijke dienst, helemaal ingevuld zoals Kevin en Dorieke dat wilden. Zo werd er bijvoorbeeld naar muziek geluisterd en niet gezongen, omdat dat goed bij hen past. Prachtig vind ik dat! 🙂

Na de dienst lieten alle gasten ballonnen op, en maakten we nog groepsfoto’s in het mooie park. En daarmee zat de dag er voor mij alweer op. Het bruidspaar en hun gasten stapten in een grote bus en hebben met z’n allen vast nog heel lang doorgefeest op de feestlocatie! Heel veel geluk Kevin en Dorieke!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures