MENU

Bruidsfotografie Kampen & Brennels buiten – Sander & Miranda

Sander en Miranda hadden duidelijke ideeën over hun trouwdag. Ze wilden al hun gasten ontvangen in hun prachtig opgeknapte huis in de binnenstad van Kampen, en wilden hun Ijslandse paarden die hun erg dierbaar zijn ook betrekken bij hun grote dag. En dat is gelukt! De trouwceremonie vond plaats in de St. Anna Kapel in Kampen. De entree daar was al spectaculair: Het bruidspaar in een oude Audi met daar voor 6 Ijslanders die bij hun eigen paarden op stal staan. Gaaf!

Alle gasten verzamelden zich in het kerkje en wachtten in spanning tot het bruidspaar over de rode loper naar voren zou komen. Maar dat gebeurde niet. Na een tijdje ging de deur open, maar toen kwam Sander in zijn eentje naar voren lopen, en hij pakte de microfoon. Ik zag alle gasten gespannen kijken toen Sander vertelde dat er wat problemen waren… De gezichten veranderden echter al snel toen Sander vertelde dat de eigenaar van het kerkje even zou zorgen voor wat vermaak in de tussentijd. Wie de eigenaar van het kerkje is? Jan Vayne! Hij improviseerde op zijn orgel met verschillende liedjes die de gasten mochten roepen. En toen kwamen Sander, Miranda en de bruidskinderen ook naar voren en konden ook zij nog even genieten van Jan’s kunsten. Na de prachtige ceremonie was het tijd voor champagne in het park en een paar groepsfoto’s.

Toen vertrokken we naar de feestlocatie: Brennels Buiten (ook bekend als Netl Park) in Kraggenburg. Sowieso al een hele gave locatie. Het ligt midden in de polder, maar het is een waanzinnig natuurgebied, strand en feestlocatie in één. Maar Sander en Miranda maakten het extra bijzonder: Ze hadden hun Ijslanders losgelaten op één van de eilandjes, zodat zij ook bij de grote dag konden zijn. Voor mij als paardenmeisje (want ja, dat was ik, ik heb 10 jaar lang paard gereden!) was dit natuurlijk extra tof. Ik was al iets eerder bij Netl dan de rest van de gasten, dus ik snelde alvast naar de lieve Ijslanders toe om even met ze te knuffelen en alvast wat sfeerplaatjes te schieten. Ik kende de Ijslanders al van de Loveshoot die ik met Sander&Miranda deed in December, inclusief sneeuw en ijs. Toepasselijk!

Toen Sander en Miranda arriveerden schoten we foto’s met de paarden (al was de grote witte jurk een beetje eng..) en op het trouwbankje dat ze speciaal hadden meegenomen naar Netl. Die stond een uurtje daarvoor nog in het kerkje! Na de reportage genoten alle gasten van een heerlijk diner bij het ‘Mediterraanse terras’.

‘s avonds waren Sander en Miranda verdwenen toen alle avondgasten binnen druppelden. Toen de zaal flink vol was, werd het plotseling donker en startte er een spannende film op de beamer. Een compilatie van het leven van Sander en Miranda, de verbouwing van hun huis in Kampen en foto’s en filmpjes van de paarden. Aan het eind van het filmpje werden de gasten verzocht om naar buiten te gaan. Ik stond al op het strand, want ik wist natuurlijk al wat er ging gebeuren… En in de verte zag ik ze aan komen lopen in de schemering: Sander, Miranda en de paarden. Dat noem ik nog eens een entrée!

Kijk mee en geniet van deze prachtige dag. Wat was het gaaf om hier bij te mogen zijn! Super bedankt Sander en Miranda! Veel geluk samen.

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures