MENU

Bruidsfotografie Hardinxveld-Giessendam / Dordrecht – Chris & Iris | Deel 2

 

Hebben jullie allemaal de eerste trouwdag van Iris en Chris gezien? Want dit is deel 2 Wat begon op maandag 24 september, werd in stijl voortgezet op zaterdag 29 september. En ik was er weer bij!
Ik kwam vrijdagavond al aan bij de familie van Iris, waar ik mocht blijven slapen tot de grote dag. Ik zou om 08:00 al beginnen, en als je dan al een rit van Zwolle naar Hardinxveld-Giessendam er op hebt zitten, dan is dat behoorlijk uitputtend! Dus dit was een heerlijk relaxt begin voor mij. De kapsels werden gedaan, de laatste hand aan de versiering werd gelegd.. En ik kon lopend naar het huis van Iris en Chris een paar huizen verderop, waar Chris zich aan het klaarmaken was. De reportage schoten we deels ook vlak bij hen thuis, bij de Koperen Knop, waar later die dag ook de receptie plaats vond. Daarna reden we naar Dordrecht, waar het prachtige bruidspaar ook wat gave locaties had gescout. Deze dag stond in het teken van de Kerkdienst, die extra bijzonder was omdat de Opa van Iris ook deels dominee in deze dienst was. Als je eigen Opa de zegen voor jullie huwelijk vraagt, is dat wel super speciaal.. Na de Kerkdienst ging de enorme groep familie en vrienden naar de prachtig versierde locatie voor de receptie. Het was heerlijk weer, dus het was echt genieten om daar buiten met zo veel mensen te borrelen! De super gave en overheerlijke bruidstaart (die uit 7!! lagen bestond!) werd aangesneden, en iedereen genoot. Na de receptie ging het grootste gedeelte van de gasten naar huis, en zette ik samen met alle daggasten koers naar Dordrecht. Daar hebben we heerlijk gedineerd, en werd ‘s avonds het feest gevierd. Ook weer zo’n sfeervolle locatie! En let op de menukaartjes bij het diner, waar iedereen zijn/haar naam op stond (super persoonlijk!) en allemaal in stijl waren van de trouwkaart, de parkeerborden… Alles in stijl, zo perfect.. I love it!

Lieve Iris en Chris, ik heb ontzettend genoten van deze 2 dagen die ik met jullie mee mocht beleven. Ik werd als een gast opgenomen door jullie, en jullie lieve vrienden en familie. Het waren onvergetelijke dagen voor mij, en voor jullie ongetwijfeld ook. Alle geluk voor jullie samen! Happily ever after!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures