MENU

Bruidsfotografie Groningen – Adriaan & Elise trouwen in het maïs.

Wat een bijzonder toffe en originele bruiloft was dit weer! 🙂 Adriaan en Elise komen beide van de boerderij. En wat is er dan leuker en persoonlijker dan het boerderij-gebeuren te betrekken in je ceremonie? Bij het inzaaien van het maïs werd er al rekening gehouden met de bruiloft van Adriaan en Elise. Er werd een stukje land niet ingezaaid met maïs maar met gras, en daar ontstond een plekje middenin het maïsveld voor een super originele en persoonlijke ceremonie. Te gek!

De dag begon voor mij bij de ouders van Adriaan thuis. Het was een flinke rit van Hoogeveen naar Rasquert, wat boven Groningen ligt. Op het platteland was het zó mistig dat ik vanaf de weg de boerderij niet eens kon zien liggen, dus het was even zoeken. Op het erf kwam ik al een broer van Adriaan tegen, die nog aan het werk was op de boerderij. Want ook al wordt er getrouwd die dag, de beesten moeten toch eerst eten hebben! Binnen maakte Adriaan zich klaar en daarna reed ik naar het ouderlijk huis van Elise. Na nog wat shots van het klaarmaken van Elise kwam Adriaan daar naar toe om Elise op te halen. De hele familie stond er bij, en ik vond het een prachtig gezicht dat iedereen zich aan het kleurthema Rood had gehouden. Het werd daardoor allemaal zo’n mooi geheel!

Na het ophalen en een korte reportage rond de boerderij stapten we in de auto en reden we naar de zee. Zandweggetje langs de landerijen, dijk over en.. Daar waren we bij de zee! Natuurlijk ziet het er heel anders uit dan het strand van Zandvoort o.i.d., het was toch wel heel erg gaaf om dit ook eens mee te maken. We maakten ook nog wat foto’s op de plek waar de ceremonie die middag plaats zou vinden, en vervolgens reden we naar het huis van Elise en Adriaan waar alle daggasten zich hadden verzameld. Na de lunch en de groepsfoto’s was het dan eindelijk tijd voor de ceremonie. En het zag er zo gaaf uit, tussen het maïs, op strobalen, het rode kleurthema en het stralende bruidspaar! Aan het eind van de middag reden alle gasten achter elkaar aan naar Baflo, waar de kerkdienst plaats vond. De dag werd afgesloten in ‘t Schathuys Verhildersum, waar ik nog een impressie maakte van het diner en de speeches.

Elise en Adriaan, bedankt dat ik bij jullie grote dag mocht zijn, het was echt super bijzonder! Veel geluk samen!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures