MENU

Bruidsfotografie Elburg – Anton & Monique (& Jelle!)

 

Afgelopen donderdag, 24 mei was echt zo’n dag waar je een glimlach van op je gezicht krijgt, iedere keer als je er aan terug denkt. Wat een dag! Strakblauwe lucht, zomerse temperaturen, een stralend bruidspaar.. Alle ingrediënten voor een geweldige dag!De hele dag speelde zich af in Elburg, waar het bruidspaar een huis aan de kade heeft. Anton maakte zich klaar in zijn ouderlijk huis, dat slechts op een paar minuutjes lopen van hun eigen huis ligt. Ideaal voor een bruidsfotograaf! Anton en zijn zoon Jelle beiden strak in het pak, wat zagen ze er stoer uit! Helaas voor Anton waren de roze chucks alleen niet in zijn maat verkrijgbaar 😉
De bruid deed niet meteen open omdat ze nog bezig was met de finishing touch, en de jongens stonden in spanning te wachten. Wat een heerlijke ontlading als ze elkaar dan eindelijk allemaal kunnen zien!
De reportage hebben we natuurlijk ook in Elburg gemaakt, wat ik iedere keer weer een geweldig decor voor de reportage vind. Veel groen, vrolijkheid en champagne! Als afsluiter zijn we nog naar het museum in Elburg geweest. Daar is de winkel van Anton’s Opa weer opgebouwd, die vroeger als schilder in Elburg zat. Fantastisch al die oude details die allemaal nog zo mooi in tact zijn. en let eens op zijn werkblad.. Anton vertelde dat het blad zo ‘dik’ is geworden doordat hij iedere keer zijn kwasten daarop afklopte. Tof om te zien!

Inmiddels zaten de gasten al te wachten bij de Gasterij te wachten op het bruidspaar, dat met open armen werd ontvangen. Na een heerlijke lunch buiten op het terras (van het café waar het allemaal is begonnen tussen hen!) was het tijd voor de ceremonie in het oude stadhuis van Elburg. Een prachtige zaal! De ceremonie was vlug klaar, en nadat ze zichzelf door het doek ‘geknipt’ hadden liepen we met het hele gezelschap naar de grote kerk in Elburg. Na een rustmomentje en groepsfoto’s in de kerktuin begon de kerkdienst. De kerk van Elburg is erg groot, dus om het wat intiemer te houden zaten we helemaal achterin de kerk in het ‘koorgedeelte’, waar een fijne en intieme sfeer ontstond. Na een mooie ceremonie met fijne muzikale inbreng van de familie van Anton was het tijd voor feest. En wat voor feest!

Met het hele gezelschap liepen we naar de haven. Daar lagen 3 grote botters klaar, waar Anton in zijn vrije tijd ook veel te vinden is, en deze zouden alle daggasten naar de feestlocatie brengen. Hoe heerlijk was dat! 25 graden, een briesje op de boot en champagne.. Heerlijk hoe iedereen zichtbaar genoot. De feestlocatie lag op een soort eilandje, dat stiekem via een smal paadje wel te bereiken was met de auto.. Maar toch leek het vanaf het water alsof we op een besloten party eiland aankwamen. Hoe cool is dat! 😉 Het was prachtig versierd met overal roze details. Voor mij was het daarna alweer tijd om naar huis te gaan… Maar ik weet zeker dat ze een fantastisch feest hebben gehad op die geweldige plek.

Anton, Monique en Jelle.. bedankt dat ik er bij mocht zijn, ik had het niet willen missen. Het was geweldig! Heel veel geluk in de toekomst!
‘Struukie’ voor Monique 🙂
Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures