MENU

Bruidsfotografie Eindhoven / Geldrop – Rock ‘n Roll wedding van Maud & Robert

 

Wow! Wat een knallende dag was dit. Toen ik de trouwkaart in de bus kreeg (die zul je in deze blogpost nog voorbij zien komen!) begon het bij mij al te kriebelen. Dit moest wel een hele gave dag gaan worden! De thema kleuren rood-oranje-zwart kwamen overal duidelijk in terug. In Eindhoven begon de dag relaxt met het klaarmaken, beide gewoon lekker in hun huis. Familie en vrienden verzamelden zich en eindelijk mocht Robert zijn Maud bewonderen. De jurk, uiteraard Rock ‘n Roll als inspiratie is speciaal voor Maud gemaakt. De bruid is trouwens ook een creatieveling die erg goed is met make-up en wel eens visagie verzorgt, vandaar dat ze dit ook lekker zelf kon doen. Let ook op de super leuke details zoals de shoeclips (die veertjes!), de tasjes met naam die alle bruidsmeisjes kregen en de corsages (veertjes!).

Na een heerlijke lunch vertrokken we naar Kasteel Geldrop. Een mooie en emotionele ceremonie volgde, en daarna stapten meneer en mevrouw WIJN naar buiten en werd er vrolijk gezwaaid met de vlaggetjes door alle gasten. Vervolgens bleef ik met het bruidspaar nog in Geldrop om foto’s te maken op het landgoed om het kasteel heen. Na een heerlijke fotosessie reden we naar het Boshuys in Best. Daar hadden we heerlijk de tijd om nog wat shots te maken met de onwijs stoere Mustang en te genieten van taart, overheerlijke cupcakes en verkoelende drankjes. Wat een relaxte dag vol liefde! Na een tijdje lekker borrelen was het tijd voor een yummy BBQ. Ik ‘moest’ verplicht mee eten 🙂 Met mijn buikje vol keerde ik terug naar Hoogeveen, maar ik weet dat Robert & Maud en hun gasten het dak eraf hebben gefeest in Best! Rock ‘n Roll baby!!

Ps. Maud is vormgeefster, dus alle coole ontwerpen die je ziet (trouwkaart, posters, bord, cupcake toppings..) zijn door Maud ontworpen! L-O-V-E it!

 

 

Overal aan gedacht.. Check mijn coole tattoo! 😀

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures