MENU

Bruidsfotografie Dronten / Zwolle – Olaf & Vera

Wat een héérlijke dag was het afgelopen donderdag. Vorig jaar had ik al een gesprek met Olaf en Vera. 25 april leek toen nog heel ver weg. We deden samen een geweldige loveshoot (die ook gebruikt werd voor hun gave trouwkaart!) en hadden en paar weken geleden nog een 2e gesprek om de puntjes op de i te zetten. Eindelijk was het dan zo ver! Ik had enorm naar hun dag uit gekeken. Het weer had ook niet beter kunnen zijn. Met ruim 20 graden was het één van die (weinige maar heerlijke) lentedagen in April!
De dag begon voor mij bij het ouderlijk huis van Olaf in Dronten. Na wat shots van het aankleden vertrok ik daarna naar Vera. Het duurde uiteindelijk even voordat Olaf met de lift naar boven kwam, maar eindelijk konden ze elkaar dan bewonderen.  We vertrokken meteen naar de Zandverstuiving bij ‘t Harde / Doornspijk. Daar hadden we ook de loveshoot gedaan! Het was heerlijk weer en we hadden lekker de tijd voor de reportage. Ook hadden we geweldige hulp achter de schermen, bij deze dus nog even een dankwoordje voor de lensdrager en de schoenenverwisselaar!
Na de zandverstuiving reden we door naar de oude melkfabriek in Oldebroek. Een plek waar ik al zó vaak langsheen ben gereden, maar eigenlijk nog nooit was geweest! Het was echt supergaaf binnen. Lekkere afwisselende serie geworden met deze toffe locaties.
Toen zat de reportage erop en reden we terug naar Dronten waar alle daggasten zich verzameld hadden. Vera’s moeder woont in een flat naast het gemeentehuis, dus ik kon mooie shots van boven maken. De kinderen van Olaf’s stageklas stonden al klaar met mooie bogen. Misschien was dit wel de eerste ceremonie waarbij het bruidspaar op de hoogte was van een verassing voor de BABS, in plaats van andersom. Vera en Olaf waren namelijk het allerlaatste bruidspaar dat door ambtenaar Marianne Groeneweg is getrouwd. Na 33 stopt ze er mee! Haar eerste huwelijk, 33 jaar geleden, was dat van de oom en tante van Olaf. Het begon én eindigde dus met familie Witteveen – hoe bijzonder! (Lees het hele artikel hier: ) Marianne werd dus bijna aan het eind van de ceremonie overvallen door collega’s, bloemen, persfotografen en een lieve speech.

Na de ceremonie liepen we naar de kerk. Een prachtige en swingende dienst met fantastische livemuziek. Heel veel zingen, wat een feestje! Het nichtje van Vera bracht de ringen helemaal zelf. En dat voor een meisje van 10 maandjes.. Hoe knap is dat!
De dag eindigde (voor mij althans, voor het bruidspaar en de gasten nog lang niet!) bij de Agnietenberg in Zwolle. Het bruidspaar, ik en nog een paar gasten bleken net voor de file uit te zijn gereden, want de overige daggasten kwamen wat later door een file die wij niet gehad hadden. Maar het was natuurlijk helemaal geen straf om even heerlijk in het zonnetje op het terras te wachten 🙂 Na de groepsfoto’s en de ringshots zat het er voor mij op.

Olaf en Vera, nogmaals super bedankt dat ik er bij mocht zijn op jullie grote dag. Jullie zijn echt een onwijs lief stel! Ik heb van iedere minuut genoten op jullie grote dag. Ik hoop jullie ook.
Alle goeds en vooral heel veel kijkplezier voor nu! 🙂

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures