MENU

Bruidsfotografie Dronten / Koetshuis Hulshorst – Dennis & Margo


Voor de tweede keer mocht ik naar het Koetshuis in Hulshorst, en het was weer net zo’n feestje! Ik begon deze zonnige dag in Dronten waar Margo bezig was met het aantrekken van haar jurk. Al snel kwam Dennis haar ophalen, natuurlijk onder toeziend ook van hun superschattige zoontjes Lucas en Renzo. Natuurlijk mochten die ook mee tijdens de reportage. En wat was het leuk om lekker pret te maken met deze kleine boefjes! Daarna maakten we natuurlijk ook nog een serie foto’s van het stralende bruidspaar samen. En toen was het tijd om alle gasten te zien!
Met de stoere Audi RS6 maakten ze hun entree bij het Koetshuis en werden vrolijk onthaald door alle gasten. De ceremonie was binnen, maar de rest van de dag konden we heerlijk buiten vertoeven op het prachtige terras. Lekker borrelen, kletsen, proeven en genieten. Wat een fijne sfeer! Ook de BBQ was heerlijk, en vooral ook een genot voor het oog. Hoe leuk is het als de salades en broden op een oude bakfiets wordt gepresenteerd?! 🙂
Heel veel geluk Dennis en Margo, en natuurlijk ook met Renzo en Lucas! Jullie zijn een prachtig stralend gezinnetje, bedankt dat ik op jullie grote dag mocht zijn!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures