MENU

Bruidsfotografie Dordrecht / Theeplaats Lage Zwaluwe – Karoune & Nathalie

Ik had mezelf voorgenomen om kortere blogs te maken. Maar ja, dan komt er ineens zo’n bruiloft voorbij als die van Nathalie en Karoune… En dan komt er meteen niets meer terecht van dat voornemen! 🙂 Na onze voorgesprekken had ik al zo’n gevoel dat dit echt een te gekke dag zou worden. Nathalie vertelde het één en ander over de plannen voor de bruiloft, en het leek nogal wat overeenkomsten te hebben met de plannen voor mijn eigen bruiloft! Dus ik vond het natuurlijk allemaal extra leuk 🙂

Deze extra lange blog is natuurlijk in eerste instantie voor het prachtige koppel Karoune en Nathalie. Maar ook omdat ik jullie allemaal super graag kennis wil laten maken met een nieuwe favoriete trouwlocatie op mijn lijstje: De Theetuin in Lage Zwaluwe. Wat een te gek sfeertje daar! (Toen ik de antieke theekopjes met bloemetjes zag was ik al verkocht, want die spaar ik zelf namelijk ook!)

Trouwen in de boomgaard, heerlijk dineren aan één grote tafel, prachtige bloemen, lekker lang buiten borrelen en natuurlijk de superschattige bruidskindjes.. Snel kijken! 🙂

Nathalie en Karoune: Super bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik heb echt super genoten! Veel geluk samen!

 

Trouwlocatie: Theeplaats Lage Zwaluwe
Kerkdienst: Kerk in Drimmelen
Versiering + bedankjes: Bruidspaar zelf

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures