MENU

Bruidsfotografie Domaine Heerstaayen – Willem-Jan & Bianca

Toen ik voor mijn favoriete cateraar Heerlijk & Hecht mocht fotograferen op hun ‘proefdag’ bij Heerstaayen waar al hun bruidsparen van 2014 konden komen praten en proeven, leerde ik Willem-Jan en Bianca kennen. Ze bleken nog geen fotograaf te hebben voor op hun grote dag, en wonder boven wonder was ik (met reeds 7 bruiloften in juni in de agenda!) op hun datum nog beschikbaar! In die week daarna mailden ze, maakten we een afspraak, en was het zeker dat ik er bij mocht zijn op hun grote dag. En wat een feestje was dat!

Bianca is een creatieveling, en toen ik aan kwam bij Heerstaayen werd me dat al snel duidelijk. Een tof gastenboek in de vorm van polaroids, super schattige zakdoekjes voor alle gasten.. En hun trouwkaart verklapte het ook al, maar koraal ‘ombre’ (dat is een kleurverloopje!) kwam overal terug in de styling. Te gek! Het bruidspaar komt eigenlijk uit Amsterdam, maar trouwden bij Heerstaayen omdat ze het zo’n prachtige locatie vonden. Willem-Jan en Bianca arriveerden en we begonnen snel met een reportage in de prachtige tuinen van Domaine Heerstaayen. Toen alle gasten langzaam kwamen binnendruppelen verstopte het bruidspaar zich snel om nog niet te veel van hun outfits te verklappen.

De ceremonie was prachtig. Allereerst natuurlijk hoe alles eruit zag; de koraalkleurige versiering, gasten die dat kleurthema mee hadden genomen in de keuze van hun outfits en de super schattige hooib