MENU

Bruidsfotografie Domaine Heerstaayen – Willem-Jan & Bianca

Toen ik voor mijn favoriete cateraar Heerlijk & Hecht mocht fotograferen op hun ‘proefdag’ bij Heerstaayen waar al hun bruidsparen van 2014 konden komen praten en proeven, leerde ik Willem-Jan en Bianca kennen. Ze bleken nog geen fotograaf te hebben voor op hun grote dag, en wonder boven wonder was ik (met reeds 7 bruiloften in juni in de agenda!) op hun datum nog beschikbaar! In die week daarna mailden ze, maakten we een afspraak, en was het zeker dat ik er bij mocht zijn op hun grote dag. En wat een feestje was dat!

Bianca is een creatieveling, en toen ik aan kwam bij Heerstaayen werd me dat al snel duidelijk. Een tof gastenboek in de vorm van polaroids, super schattige zakdoekjes voor alle gasten.. En hun trouwkaart verklapte het ook al, maar koraal ‘ombre’ (dat is een kleurverloopje!) kwam overal terug in de styling. Te gek! Het bruidspaar komt eigenlijk uit Amsterdam, maar trouwden bij Heerstaayen omdat ze het zo’n prachtige locatie vonden. Willem-Jan en Bianca arriveerden en we begonnen snel met een reportage in de prachtige tuinen van Domaine Heerstaayen. Toen alle gasten langzaam kwamen binnendruppelen verstopte het bruidspaar zich snel om nog niet te veel van hun outfits te verklappen.

De ceremonie was prachtig. Allereerst natuurlijk hoe alles eruit zag; de koraalkleurige versiering, gasten die dat kleurthema mee hadden genomen in de keuze van hun outfits en de super schattige hooibalen met kleedjes waar de gasten op konden zitten. Maar ook de invulling van de ceremonie. Iedere keer mag ik weer meemaken hoe een freelance ambtenaar, in dit geval Marian van Ooijen ( http://mooijenbelofte.nl/ ), een enorme aanvulling is op een ceremonie. De verhalen zijn persoonlijker, de speeches zijn intenser en de grapjes zijn leuker 🙂
Voor de ceremonie mochten alle gasten een grote bloem pakken, en na de ceremonie werd daar een supervrolijke erehaag mee gevormd waar het bruidspaar onderdoor liep. En na de ceremonie kon het bruidspaar precies zien wie ze tijdens de borrel nog moesten spreken, want na een felicitatie ging de bloem dan in een grote vaas. Handig!
Na een gigantische taart, een gezellige borrel en een prachtig diner in de Orangerie was het voor het bruidspaar en hun gasten tijd om een feestje te vieren. Het bruidspaar werd opgehaald met een tof  Volkswagen busje en naar de feestlocatie gebracht. En daarmee zat de dag er voor mij weer op .. Hebben jullie ooit zo’n stralende bruid gezien? Ik word nog steeds super vrolijk als ik weer naar deze foto’s kijk, en ik hoop ook dat ze voor Willem-Jan en Bianca een herinnering voor het leven zullen zijn. Een heel lang en gelukkig leven! 🙂

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures