MENU

Bruidsfotografie de Wipselberg – Tamara & Wilco

 

Blue monday? Meest depressieve dag van het jaar? Niet meer nadat je deze foto’s die barstensvol liefde zitten hebt bekeken! Tamara en Wilco trouwden eind November bij het prachtige landgoed de Wipselberg in Beekbergen. Nog net op tijd om te genieten van de prachtige warme herfstkleuren aan de bomen.

Ik begon de dag eerst bij Tamara en Wilco thuis, het domein van de mannen die ochtend. Daar fotografeerde ik hen tijdens de voorbereidingen, en daarna reed ik terug naar de Wipselberg. Tamara en haar moeder hadden daar heel relaxt overnacht, en konden vervolgens lekker beginnen met het klaarmaken. De laatste hand aan de visagie werd gelegd en Tamara mocht eindelijk haar prachtige jurk aan doen. De Wipselberg heet niet voor niets een ‘landgoed’, het is een nogal uitgestrekt terrein. Speciaal voor Tamara reed er daarom een golfkarretje voor om haar richting de Witte Bar te brengen. Daar zou de First Look met Wilco plaats vinden. Toen het bruidspaar elkaar eindelijk in de armen kon sluiten en elkaar had bewonderd konden we zo doorlopen voor de reportage; de bossen van de Wipselberg in. Ideaal, alles op loopafstand! Het laatste stukje van de reportage deden we nog lekker binnen met een warm drankje en haard vuurtjes. Cozy, zo’n herfstbruiloft!

De ceremonie vond plaats in het Chalet. Ontzettend leuk dat daar zo’n enorm aantal mensen bij aanwezig kon zijn! De ceremonie was mooi en ook emotioneel, vooral toen de prachtige nummers werden  gedraaid die ze voor elkaar hadden uitgekozen. Oh dan voel ik toch zelf ook altijd zo’n brok in m’n keel! Prachtig zulke momenten. Na de ceremonie deden we beneden in de prachtige Witte Bar de felicitaties, en kon er boven snel omgebouwd worden voor de receptie. Met champagne en cupcakes! Toen zat de dag er voor mij ook weer op.. En dat was daarmee de laatste bruiloft van 2013. Maar wat een geweldig seizoen was het, en wat een ontzettend fijne afsluiter met zo’n mooie locatie en zo’n ontzettend lief bruidspaar. Heel erg veel geluk samen lieve Tamara en Wilco!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures