MENU

Bruidsfotografie Coevorden / Hoogeveen – Wesley & Linda

Dat was een hele lange stilte op de blog. Maar het winterseizoen vloog toch weer snel voorbij. Een record aantal gesprekken voor 2014 en zelfs al 2015 gevoerd, nieuwe demo albums gemaakt, genoten met vrienden en familie…
En dan is het ineens weer tijd voor de eerste bruiloft van het jaar. Nu bijna een jaar geleden verhuisde ik van Zwolle naar Hoogeveen, om dichterbij (schoon)familie te wonen. En hoe leuk is het dan om het bruidsseizoen van 2014 af te trappen met een stel dat uit deze omgeving komt! 🙂 Linda en Wesley wonen in Elim, een klein dorpje naast Hoogeveen.

Voor de reportage wilden ze graag foto’s maken op een industriële locatie. Na lang speuren op internet stuitte ik op een oude aardappelmeelfabriek in Coevorden. Ik ben er gaan kijken, en hoewel alleen de voorgevel van de enorme fabriek nog overeind stond zag ik meteen een wereld aan mogelijkheden voor foto’s. Dus op 14 maart reden we naar Coevorden. Respect voor Linda die zich op haar hakjes een weg door de ruïne baande 🙂 Ook ‘pup’ Bandit mocht mee naar Coevorden en haalde alles uit de kast voor de foto’s. Wat een mooierd!

Na de shoot in Coevorden verzamelden alle gasten bij het huis van Linda & Wesley en konden we op weg naar de locatie voor de rest van de dag. We reden naar Spier, net achter Hoogeveen. Bij het Shortingshuis vond de ceremonie plaats. Een bijzondere trouwzaal dit keer, ingericht alsof we in de Middeleeuwen zaten. Na de ceremonie stond er een sweetstable klaar met een héleboel lekkers en daarna reden we een stukje verder om groepsfoto’s te maken op de heide.

Linda en Wesley, bedankt voor jullie vertrouwen! Heel veel geluk samen, én met Bandit!

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures