MENU

Bruidsfotografie Breda – Vintage bruiloft van Kristel & Leon bij Domaine d’Heerstaayen

Via Anne-Floor van Heerlijk & Hecht kwam ik in contact met Kristel en Leon. Volgens Anne-Floor zouden ze helemaal uitpakken met hun bruiloft bij Domaine d’Heerstaayen! En daar wilde ik natuurlijk maar wat graag bij zijn. Op de prachtig gestylede tafels van Heerlijk & Hecht staan naast heerlijke gerechten natuurlijk ook altijd bloemen in de meest schattige vaasjes. En die bloemen komen altijd van V&V Bloemen&Wonen in Breda. En daar zijn Leon en Kristel de eigenaren van! Om het bruidspaar te ontmoeten kwam ik naar hun winkel in Breda. Ik moest even wachten tot ze klaar waren met het helpen van een paar klanten, maar ik keek mijn ogen al uit. Wauw. Overal de meest prachtige bloemen, grote boeketten, prachtig opgeknapte brocante meubelen, enzovoorts.. Ik kreeg alvast thee geserveerd in zo’n antiek kopje met bloemetjes… Vanaf toen keek ik nóg meer uit naar 10 augustus 2013!

Anne-Floor had niet overdreven. Ieder prachtig plekje van Heerstaayen werd gebruikt. Op het grote grasveld vond de ceremonie plaats. Een prachtig oud priëel, de verschillende karakteristieke stoeltjes, lavendel bosjes, lila linten, bloemblaadjes.. Het zag er echt adembenemend uit allemaal. Naast dochters Lelie en Lola, die uiteraard bruidsmeisjes waren, waren er nog 2 bruidsmeisjes en 2 bruidsjonkertjes. Lelie nam daarbij ook nog de belangrijke taak op zich van het brengen van de ringen 🙂

Na de prachtige ceremonie stond in de boomgaard het pronkstuk van Heerlijk&Hecht klaar: De taartentafel. Om je vingers bij af te likken! Na de heerlijkheden vlogen de vele kids al snel weer terug naar het grasveld; want daar stonden allerlei Oud-Hollandse spelletjes klaar. Een groot succes! Grabbelton, sjoelbak, zelfs een snoepwinkel! Er was zelfs een springkussen dus voor de kids was het ook een paradijs op aarde.

‘s avonds werd er heerlijk gegeten in en rondom de Orangerie, die er zoals altijd prachtig uit ziet. Voor de kids die nog wat energie over hadden begon er na het eten nog een kinderdisco. Later op de avond waagde het bruidspaar nog een dansje, en daarmee werd de feestavond geopend.. Volgens mij hebben ze nog heel lang doorgedanst!

Leon en Kristel, bedankt dat ik deze dag met jullie mocht doorbrengen.. Jullie hebben echt aan ieder detail gedacht en het was echt een droombruiloft om te fotograferen! Ik heb onwijs genoten, jullie zijn zo’n lief stel. Heel veel geluk met z’n viertjes en natuurlijk met jullie prachtige winkel!

De adresjes van Leon & Kristel:

Jurk: Komt uit BruggePak op maat: www.Instyle.nu
Jurkjes meisjes: Zara
Ringen: www.houseofpertijs.com
Sieraden Kristel, Lelie & Lola: http://www.petrareijrink.nl
Oud Hollandse spelen: http://www.jumpiejoy.nl/
DJ Servie: www.mas-musica.nl

 

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures