MENU

Bruidsfotograaf Breda – Veerle & Frank bij Domaine d’Heerstaayen

Op 16 augustus was het eindelijk zo ver voor Veerle en Frank. Ik verzorgde voor hen een bijzondere en persoonlijke trouwkaart en daarmee waren alle lieve vrienden en familie uitgenodigd voor hun grote dag. België en Nederland werden op deze dag één! Ik begon ‘s ochtends in Roosendaal, waar Veerle en Frank samen wonen. Ze maakten zich lekker thuis klaar, maar natuurlijk wel in aparte kamers. Zonder elkaar gezien te hebben vertrok Frank alvast met zijn ouders naar Strijbeek; op weg naar Domaine d’Heerstaayen.

Even later deed Veerle hetzelfde. De rest van de dag bleven we dan ook heerlijk bij Heerstaayen. Veerle en Frank kozen ervoor om een ‘First Look’ te doen op een heel mooi plekje van Heerstaayen dat hen zo aansprak; op het strandje. Frank stond met z’n rug naar het pad toe, en eindelijk kwam Veerle daar dan aangelopen. Spannend! Ze tikte hem op zijn rug, en eindelijk zagen ze elkaar dan. De ceremonie stond alweer prachtig klaar op het grote grasveld. Maar wij namen eerst lekker de tijd voor een reportage op het terrein van Heerstaayen. Zoveel mooie plekjes! Natuurlijk het strandje, de boomgaard, de wijngaard, bij de kas.. Ik verveel me er dus nog steeds niet, verre van! 🙂

De ceremonie was geweldig. Binnen een mum van tijd was er een vol uur voorbij! Frank en Veerle kozen ervoor om een ‘freelance’ ambtenaar hun ceremonie te laten verzorgen. En dat deed Mascha van Kakerken van   www.jullieceremonie.nl echt perfect. Een persoonlijke speech met toevoegingen van familieleden en vrienden maakten het tot een super leuk en persoonlijk verhaal. Een aanrader wat mij betreft! Ook de neefjes en nichtje kregen naast het over de witte loper lopen en het aangeven van de ringen nog een speciale taak van Mascha; Zij mochten ook een getuigenverklaring ondertekenen. Zo voelen zij zich ook weer éxtra bijzonder.
Na de ceremonie verzorgde het team van Heerlijk en Hecht champagne en heerlijke hapjes. En voor we het wisten was het alweer tijd voor een diner om je vingers bij af te likken. Na het eten was er weer de beroemde taartentafel, en dat was voor mij de perfecte afsluiter van een heerlijke dag.

Heel veel geluk lieve Frank en Veerle!

 

 

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures