MENU

Bruidsfotografie Breda / Ulvenhout – Miquel & Carlijn

 

Met een grote glimlach op mijn gezicht heb ik de foto’s van afgelopen zaterdag, 7 juli zitten uitzoeken en bewerken. Wat was het een prachtige dag met Miquel en Carlijn! De dag begon voor mij in Breda, in het huis van Miquel en Carlijn waar Miquel zich aan het klaarmaken was. Na een impressie en natuurlijk wat shots van de stoere Jaguar reed ik richting het huis van de ouders van Carlijn. Carlijn was zich daar aan het klaarmaken. Eenmaal in de jurk gehesen was het totaalplaatje helemaal compleet.. Wat een prachtige bruid! Het moment van het ophalen was daar, met de vele “ooooh’s” en “aaaaah’s” als altijd. Heerlijk! Daarna zijn we richting de binnenstad van Breda gegaan voor de reportage. De binnenstad van Breda is zó gaaf, met alle oude gebouwen.. wat een sfeer! In een binnentuin, park het Valkenberg en natuurlijk bij de grote kerk in Breda hebben we foto’s gemaakt. Er kwam zelfs speciaal iemand van de balletvereniging waar Carlijn bij zit om haar spitzen onder te binden. Heel cool! Na een heerlijke reportage reden we terug naar de ouders van Carlijn waar heerlijke broodjes voor ons klaar stonden. En daarna was het dan eindelijk tijd om alle gasten te ontmoeten, en naar de bijzonder locatie te gaan.

Het prachtige decor voor deze dag was landgoed Ulvenhart in Ulvenhout, net buiten Breda. We hadden enorm veel geluk met het weer en daarom kon de ceremonie heerlijk buiten plaats vinden! Het zag er allemaal prachtig uit, en de sfeer was geweldig. Extra bijzonder was dat Miquel en Carlijn niet voor een ‘standaard’ babs hebben gekozen. Normaal stelt de gemeente een aantal ambtenaren voor waar je uit kunt kiezen, maar Miquel en Carlijn wilden het lekker persoonlijk hebben.. En ik geef ze groot gelijk. Ze lieten Joanne Littooij van Joanne Trouwt de ceremonie doen. Joanne besteed veel meer tijd dan ‘gewone’ ambtenaren en in het écht leren kennen van de bruidsparen, en laat vrienden en familie ook hun inbreng doen zodat Joanne alles van het bruidspaar weet. Op die manier kan ze makkelijk een ceremonie van een uur maken, zonder dat je je ook maar één moment verveeld. Ik heb nog nooit zo’n persoonlijke, warme, blije en humoristische ceremonie meegemaakt. Het was echt heel erg bijzonder, en ik kan het iedereen dan ook aanraden! 🙂

Na de prachtige ceremonie was het tijd voor een borrel en taart. En net zoals dat alles bijzonder was op deze dag, was de taart dat ook! Deze was namelijk gemaakt door de vader van Carlijn, die banketbakker is (En al jaren een begrip in Breda heb ik me laten vertellen!). Heerlijk om iedereen zo te zien genieten van de omgeving, het prachtige bruidspaar en de zon op je gezicht. Na een paar groepsfoto’s vertrokken er wat gasten en bleef er een select gezelschap over voor een intiem diner. Over bijzonder gesproken! Midden op het erf stond een wáánzinnige lange gedekte tafel klaar. Dat was het werk van Heerlijk&Hecht. Een fantastisch en hip bedrijfje dat heerlijke diners en hapjes verzorgt. En kijk ook eens naar die tafel styling! Het zag er echt waanzinnig uit. Helaas was het mooie weer op voor die dag, en met buienradar bij de hand werd besloten dat de prachtige tafel buiten toch verzet moest worden naar binnen. Uiteraard zag het er binnen ook prachtig uit. Het werd een heel intiem 3-gangendiner met héérlijke gerechten door Heerlijk&Hecht en emotionele speeches. Love it. 🙂

Na het diner vertrok het gezelschap naar Ons Behaeghen in Strijbeek om de dag af te sluiten met een knallend feest. Een DJ, heel veel blije gasten en een fantastisch bruidspaar.. Ik weet zeker dat het een knallende avond is geworden!

Miquel en Carlijn, ik heb ontzettend genoten van jullie dag en vond het een eer dat ik er bij mocht zijn. De dag was tot in de puntjes verzorgt en het zag er echt waanzinnig uit allemaal. Ik wens jullie alle geluk en liefde in de toekomst, maar dat dat helemaal goed zit daar twijfel ik geen moment aan! 🙂props maken groepsfoto’s extra fun!! 🙂toen ik riep “En nu beide stelletjes kussen!”, keek Miquel per ongeluk even naar de verkeerde dame. Oeps! Hilariteit alom!

Brownie-cheesecake.. Nommmmmmm!


ADRESJES.
Trouwlocatie: Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout
Trouwambtenaar: Joanne Littooij – Joanne Trouwt
Diner, hapjes en styling van de tafels: Heerlijk&Hecht
Feestlocatie: Ons Behaeghen, Strijbeek

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures