MENU

Bruidsfotografie Apeldoorn – Germen & Annemieke

Iedere bruiloft is natuurlijk heel speciaal voor me. Maar als een bekende je vraagt om hun bruiloft vast te leggen is dat altijd wel extra bijzonder! Annemieke is mijn oud-klasgenootje van de Havo dus ik vond het super speciaal dat zo’n belangrijke rol mocht vervullen op de grote dag van haar en haar grote liefde Germen. Het aankleden en ophalen gebeurde in Nieuwleusen, waar Annemieke en Germen beide vanuit hun ouderlijk huis trouwden. Daarna reden we naar Apeldoorn, de plaats waar ze nu zijn gaan wonen.

De reportage schoten we in Apeldoorn naast de Apenheul, bij het park ‘Berg & Bos’. Wat is het daar prachtig! Alles stond in bloei dus ik kon daar wel uren rondlopen en foto’s maken! Daarna reden we vlug naar het stadhuis waar alle gasten zich al verzameld hadden en toen kon de ceremonie beginnen. Leuk detail hadden Germen en Annemieke bedacht voor hun ringen: Want ze wilden de ringenwisseling namelijk in de kerk laten plaatsvinden. Dus in het gemeentehuis deden ze elkaars verlovingsring af, om zo de verlovingsperiode af te sluiten. Dus toch een soort ringenmomentje maar dan anders!

Na de ceremonie reden wij nog even langs de Nettenfabriek in Apeldoorn voor een paar foto’s. En daarna was het tijd om de taart aan te snijden bij Bistro ‘de Zaak’ in Eerbeek. De kerkdienst vond ‘s avonds plaats in een heel mooi kerkje in Loenen. En daarna was het tijd voor een spetterend feestje in Spoorzicht in Eerbeek. En daar zijn ze ongetwijfeld nog héel lang doorgegaan nadat ik weg was!
Lieve Germen en Annemieke, alle geluk & liefde voor jullie!!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures