MENU

Bruidsfotografie Amsterdam – Viresh & Kawita

 

Op 24 augustus trouwden Viresh en Kawita, en ik mocht er bij zijn. De dag begon voor mij nogal stressvol. Ik vertrok rond half 1 richting Amsterdam, zodat ik daar rond 2 uur zou zijn. Had ik nog mooi een uurtje om de locatie te verkennen, voordat de ceremonie om 3 uur van start zou gaan. Plotseling stonden we stil op de A1. De minuten gingen voorbij, en we kwamen nauwelijks vooruit. Ik zag de aankomsttijd op mijn Tomtom verstrijken. Eerst 13:55, toen 14:10, 14:20 en het klokje bleef zenuwslopend optellen. Toen de aankomsttijd op 14:45 kwam te staan, stuurde ik ten einde raad een smsje naar Viresh. Maar die bleek in dezelfde file te staan! Enigszins opluchting aan mijn kant, want zonder de bruidegom zou het hele feest natuurlijk nog niet beginnen, en zou ik het gelukkig allemaal wel mee kunnen maken. Toen iedereen eindelijk op 1 rijbaan was ingevoegd en ik het ongeluk voorbij was kon ik eindelijk weer vaart maken. Om 14:55 stapte ik opgelucht het partycentrum binnen. Van de 150 gasten die bij de ceremonie aanwezig zou zijn bleek zo ongeveer de helft ook nog in de file te staan… Gelukkig had ik dus nog even de tijd om alsnog de zaal te bekijken en bij Kawita te kijken.

Iets later dan gepland, maar de ceremonie ging eindelijk van start. De zaal was prachtig verlicht en het bruidspaar straalde ondanks het stressvolle begin van de dag. De ceremonie verliep helemaal volgens plan, en eindelijk waren ze dan man en vrouw! Na een toast en het aansnijden van de prachtige bruidstaart konden alle gasten lekker op adem komen, en ging ik met het bruidspaar naar een prachtig park in Amstelveen voor de reportage. Het fijne aan een reportage aan het eind van de dag is natuurlijk het licht. De zon staat dan al lang niet meer zo hoog aan de hemel, en het licht was dan ook magisch. 🙂
Na een heerlijk relaxte reportage met dit super fotogenieke stel reden we terug naar Amsterdam, en onderweg maakten we nog een korte tussenstop voor wat foto’s met de stoere Porsche. Bij het partycentrum terug maakten we nog wat groepsfoto’s, en daarna zat het er voor mij al weer op. Kawita en Viresh, heel veel geluk samen!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures