MENU

Bruidsfotograaf Renesse – Bruiloft Miriam & Roger bij Slot MoermondEen bruiloft in Renesse.. Daar keek ik natuurlijk enorm naar uit! We wonen er zelf helaas niet dichtbij, maar ik ben wel dol op het strand. Ik besloot op tijd thuis weg te gaan met oog op eventuele files, maar zonder problemen reed ik zo door naar Renesse en had tijd voor een heerlijk uitgebreide lunch aan het strand. Heerlijk uitgewaaid kwam ik bij Slot Moermond aan en daar legde ik de voorbereidingen van Miriam vast. Een prachtige kamer in het kasteel met 1 raam, waardoor ik genoot van het sfeervolle licht. Beneden maakte Roger zich klaar in het bijzijn van zijn twee zoons, dus maakte ik ook wat foto’s in de mannen-kamer.

De gasten verzamelden zich inmiddels op het grasveld en de doedelzakspelers maakten zich klaar. Aan de andere kant van de kasteel gracht, op een grasveldje vond de ceremonie plaats. Het was een heerlijke zonovergoten dag, perfect. Bijna perfect, op de ring die even niet zonder vettigheid om Roger zijn vinger heen wilde en de bladeren van de akte die bijna in de gracht waaiden 😉 De BABS was een tante van Roger dus het was een mooie en persoonlijke ceremonie. Na de ceremonie werd de prachtige taart aangesneden, werd er geborreld en maakten we een paar foto’s rondom het kasteel. Omdat het heerlijk weer was kon ook het diner lekker buiten plaatsvinden, aan de achterkant van het kasteel. Na het diner hadden we tijd ingepland voor een shoot met zonsondergang. Het golden hour was prachtig, ik was helemaal in mijn nopjes! Toen ik aankwam bij het kasteel had ik al een veldje met hooibalen gespot, dus daar deden we eerst wat dansjes. Toen reed Roger ons naar het strand, waar het gelukkig al lekker rustig was. Omdat het bruidspaar bij de ceremonie geen ‘vows’ aan elkaar had voorgelezen, maar dit graag tijdens een intiem moment samen wilden doen, deden ze dit tijdens de shoot. Het was zo perfect! Ik hield afstand als ik voelde dat dit even een momentje voor hen alleen moest zijn, en ik zag hoe er betekenisvolle woorden werden uitgewisseld. Ik aanschouwde, en voelde de liefde. Zo mooi! Terug bij Slot Moermond was het tijd om te feesten. Een heerlijke afsluiter van een prachtige dag op een geweldige locatie. En mijn favoriete golden hour shoot van het afgelopen jaar! Dank lieve Roger en Miriam, dat ik jullie liefde van zo dichtbij mocht aanschouwen <3

Bruidsfotograaf Renesse

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures