MENU

Bruidsfotograaf Nijmegen | Roel & Charlotte

Heel graag neem ik jullie even mee terug naar deze heerlijke bruiloft in Nijmegen. Het is 17 juni 2016, de grote dag van Roel & Charlotte! Helaas is het een beetje regenachtig als ik arriveer in Nijmegen. Maar ik geloof niet dat het veel uitmaakt we besluiten om de first look in ieder geval binnen te doen in plaats van in het park, dan hoeven daar in ieder geval geen zorgen meer over te zijn. Na de first look vertrekken we naar de trouwlocatie voor een hele bijzondere ceremonie. Roel en Charlotte hebben gekozen voor het super schattige Barth0lomeus kerkje in Beek-Ubbergen. En het bijzondere is, dat het twee ceremonies in één zijn: De ambtenaar van de burgerlijke stand en de dominee zullen deze dienst samen doen en omstebeurt hun steentje bijdragen. Tel daar nog wat woorden van dierbare familieleden én het koor waar Charlotte normaal in zingt bij op, en je hebt een prachtige warme ceremonie om nooit meer te vergeten! Na de ceremonie vertrekt iedereen naar Heumen waar er een lekkere high tea gepland staat bij Bergzicht de Raaf. De dag eindigt voor mij ook op deze locatie. We maken als afsluiter voor mij samen foto’s in de prachtige tuin en bij de gave ruïne die voor het gebouw te vinden is.

Lief bruidspaar, nogmaals bedankt dat ik er bij mocht zijn.. Ik heb genoten van jullie liefde en de fijne mensen om jullie heen! Heel veel geluk!

Bruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenTrouwen BartholomeuskerkTrouwen BartholomeuskerkTrouwen BartholomeuskerkTrouwen BartholomeuskerkTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeTrouwen BartholomeuskerkjeBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf HeumenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf NijmegenBruidsfotograaf Nijmegen

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures