MENU

Bruidsfotograaf De Theeplaats Lage Zwaluwe | Joep & Hanneke

Rond 20 maart kreeg ik een mailtje van Joep, of ik nog beschikbaar was voor hun huwelijk op 30 april. Het huwelijk zou plaats vinden bij de Theeplaats in Lage Zwaluwe, een locatie waar ik in 2014 al eens geweest was en dolgraag nog eens naar terug wilde. Yay! Heel tof dus. Joep en Hanneke waren nog maar net bezig begonnen met het plannen van de hele bruiloft. Ik weet niet hóe ze deze hele dag geregeld hebben in 6 weken, maar het is gelukt zeg! Wat een geweldige dag. De Theeplaats is zo’n fijne locatie waar je ook met slecht weer nog het gevoel hebt dat je buiten bent, heerlijk. Ik heb ontzettend genoten van het lieve stel, hun vrienden en familie, traantjes van vreugde, ondeugende neefjes en natuurlijk van hun zoontje Hugo. Wat een schatje! Als je zelf een kleintje hebt is het natuurlijk nóg leuker om een bruidspaar te fotograferen dat ook al een kindje heeft 🙂

Ik begon deze dag met fotograferen in Zundert, bij de ouders van Hanneke. Na het aakleden en de spannende first look gingen we naar de Theeplaats in het Brabantse Lage Zwaluwe, en daar bleven we verder de rest van de dag. Heerlijk relaxt. Wat een fijne dag!
Hanneke en Joep nogmaals bedankt, en heel veel geluk met z’n drietjes! 🙂

En een prachtige reactie van Joep & Hanneke deel ik ook heel graag met jullie:

“Recht uit ons hart: Ik moet je grote complimenten geven over hoe je je vak invult en met wat voor aandacht en passie je de foto’s oplevert. Ik doe je eigenlijk te kort door het te beperken tot “foto’s”, we hadden niet durven dromen dat dit het resultaat zou zijn van jouw aanpak! Ook nu weer de verpakking, de kleine details, ongelooflijk…! ”

 

 

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures