MENU

Bruidsfotograaf Almelo | Henry & Jolien

Bruidsfotograaf Almelo

Een heerlijke zomerse dag beleefde ik afgelopen vrijdag in Almelo met Henry & Jolien. Wat een toffe dag! Ik startte bij het huis van het bruidspaar waar Jolien net haar jurk aan wilde gaan trekken. De knoopjes zaten net goed en wel dicht, en toen ging de bel al.. Henry kon niet langer wachten en stond beneden al te popelen om zijn bruid te zien 🙂 Met een te gekke witte Mustang stond hij voor de deur, wat een plaatje (Zowel auto als Henry!)!

Voor de fotoshoot hadden we ook ruim de tijd ingepland, de ceremonie in het stadhuis was pas ‘s middags om 16:00. We konden dus lekker de tijd nemen! We hebben verschillende plekjes bezocht en zo werd het een hele fijne afwisselende reportage. Een beetje bos, een beetje bij het water, een mooi fietsbruggetje en als afsluiter hebben we gave plekjes gezocht op het mooie Indië terrein. Na de ceremonie op het stadhuis vond de rest van de dag plaats bij Eetkamer op de Proef in Almelo. De plek waar Henry en Jolien jaren geleden hun eerste date hebben beleefd.. Wauw, toen hadden ze nooit kunnen denken dat ze daar later hun trouwfeest zouden gaan vieren! Er werd een heerlijke bruidstaart aangesneden, er werden cupcakes gegeten en Twentse biertjes gedronken en ondertussen werd er door het personeel een super uitgebreide en heerlijke barbecue voorbereid. En dat allemaal in de super gezellige tuin van Op de proef.. Wat een geweldige sfeer, ik heb echt super genoten! Gefeliciteerd prachtig bruidspaar!!

Bruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf AlmeloBruidsfotograaf Almelo

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures